Kiki Barth e lumtur që "Më në fund" u ngrit për veten gjatë sezonit 6 të RHOM, gati për kohë të plotë

Klea

Kiki Barth e lumtur që “Më në fund” u ngrit për veten gjatë sezonit 6 të RHOM, gati për kohë të plotë

Amvisat e vërteta të Majamit Sezoni 6 po e servirte dramën, me një nga pjesët më bindëse të tensionit në ekran që luhej mes Kiki Barth dhe Lisa Hochstein.

Ndërsa ishte në udhëtimin e aktorëve në Meksikë, Lisa u përpoq të ushqente disa qen, duke sugjeruar se ushqimi ishte më i mirë se ai që ushqeheshin qentë çdo ditë. Kiki nuk e vlerësoi atë që Lisa po nënkuptonte, veçanërisht pasi Kiki u rrit e varfër.

Ajo goditi Lizën (dhe në një masë më të vogël shokët e saj të tjerë) për privilegjin e tyre. Pavarësisht statusit të saj si shoqe e kastit, Kiki po shërbente me kohë të plotë atmosferën e Shtëpisë. Ndoshta prodhimi ndihej në të njëjtën mënyrë.

Kiki është “plotësisht e hapur” për të mbajtur një mojito

Kiki së fundmi iu bashkua Tamra Judge dhe Teddi Mellencamp në podcast-in e tyre, Two Ts In A Pod. Gjatë intervistës, Tamra e pyeti Kikin nëse ishte penduar këtë sezon. “Aspak në fakt!” Kiki u përgjigj me entuziazëm. “Jam shumë i lumtur që më në fund qëndrova në këmbë për veten time.”

Ajo vazhdoi: “Mësova që ju duhet thjesht të flisni … mendjen tuaj, të rriteni, dhe t’u tregoni atyre se si është dhe të fitoni respektin tuaj. Nëse nuk do ta bëja këtë këtë sezon, do të kisha qenë ende në heshtje deri tani.”

Tamra theksoi se Andy Cohen ngacmoi mundësinë që Kiki të bëhej një shtëpiake me kohë të plotë. Ajo e pyeti Kikin nëse mund ta ndjente atë mojito që po vinte. “Nëse mbajtja e një mojito është hapi im i radhës, unë jam plotësisht i hapur për të 100%,” tha Kiki. “Kam një histori për të treguar. Sa më shpejt aq më mirë.”

Do të ishte interesante të shihej se çfarë do të ndodhte nëse Kiki do të bënte kërcimin në kohë të plotë. A do të bëhej shoqe një nga amvisat aktuale me kohë të plotë? A do të shkarkohej njëri prej tyre? Apo do të kishte vetëm shtatë punonjës me kohë të plotë? Nëse Kiki e merr mojiton e saj, vetëm koha do ta tregojë.

Ribashkimi i Sezonit 6 të Real Housewives of Miami transmeton finalen e tij të mërkurën, më 6 mars, në orën 9/8c në Bravo.