Kevin Franke

Klea

Kevin Franke kërkon kujdestarinë e vajzës 16-vjeçare të Ruby Franke pas dënimit të saj 60-vjeçar

Kevin Franke kërkon kujdestarinë e vajzës 16-vjeçare të Ruby Franke pas dënimit të saj 60-vjeçar

Ruby Franke burri i larguar, Kevin Frankeka bërë kërkesë për një kujdestaria mbi vajzën 16-vjeçare të ish-çiftit.

Kevin Franke

Dokumentet e gjykatës të siguruara nga Page Six zbuluan këtë Kevin e paraqiti kërkesën më 9 shkurt, më pak se dy javë përpara Ruby’s datën e dënimit.

Kevin, 45 vjeç, ka ndjekur kujdestarinë e katër fëmijëve të tij të mitur që kur ish-i i tij u arrestua në gusht 2023 për abuzim të rëndë ndaj fëmijëve.

Kevin Franke

Rubin dhe Kevin ndajnë Abby, Julie, 15, Russell, 12 dhe Eve, 10, si dhe dy fëmijë të rritur, Shari, 20 dhe Chad, 19 vjeç.

Fëmijët u vendosën nën kujdesin e Departamentit të Shërbimeve për Fëmijët dhe Familjen në Utah pasi policia arrestoi dhe burgosi ​​mikpritësen e turpëruar të “8 Pasagjerëve” dhe partnerin e saj të biznesit. Jodi Hildebrandt. Kevin dorëzoi letrat e divorcit dhe kërkoi kujdestarinë pas arrestimit të gruas së tij.

Kevin Franke

Çështja e tij, e cila më pas u vulos, është në vazhdim.

e Kevinit avokati, Randy S. Kester, i tha Page Six në atë kohë se “fokusi urgjent i klientit të tij është thjesht të mbajë fëmijët e tij së bashku nën kujdesin e tij atëror”.

Kevin Franke

Kester tha më pas për emisionin “Sot”. Kevin mohoi çdo përfshirje në abuzim dhe shpresonte të rindërtonte marrëdhëniet e tij me fëmijët.

“[Kevin] po bën një përpjekje për të rindërtuar dhe kapërcyer këto marrëdhënie në vend që të hedhë baltë dhe të tregojë gishtat, “tha avokati. “Ai është i përqendruar të bëjë atë që është më e mira për fëmijët e tij në këtë pikë, edhe nëse kjo do të thotë t’i nënshtrohet një introspeksioni.”

Kevin Franke

Kevin po kërkon edhe nga gjykata të gjejë Hildebrandt përgjegjës financiarisht për shpenzimet e vazhdueshme mjekësore të fëmijëve të tij, pasi ajo shkaktoi “lëndime të rënduara psikologjike dhe emocionale”.

Mocioni i tij thoshte: “Është e qartë dhe e pranuar se fëmijët pësuan dëmtime të menjëhershme dhe të vazhdueshme të pariparueshme si rezultat i krimeve të kryera ndaj tyre nga [Hildebrandt].”

Kevin Franke dhe Ruby Franke

Kevin i kërkoi një gjyqtari të parandalonte likuidimin ose transferimin e Hildebrandt asetet, kështu që paratë mund të përdoren për rikuperimin e vëllezërve dhe motrave. Një gjykatës vendosi më vonë këtë Hildebrandt duhet të lërë mënjanë 100 mijë dollarë për fëmijët pas përfundimit të shitjes së shtëpisë së saj, e cila u rendit për 5.1 milion dollarë.

Kevin Franke dhe Ruby Franke

Rubin, 42, dhe Hildebrandt54 vjeç, u dënuan me katër akuza nga 1 deri në 15 vjet, të kryera radhazi, sipas marrëveshjes së tyre për pranimin e fajësisë. Rubin do të shërbejë maksimumi 30 vjet, në përputhje me ligjin e Jutas.

Kevin Franke

Koha e saktë e dyshit pas hekurave do të përcaktohet nga Bordi i Faljeve dhe Lirimit me Kusht në Utah. Rubin, e cila rrëfeu se i kishte lënë fëmijët e saj urie në lutjen e saj dhe Hildebrandt mund të ankimojë vendimin brenda 30 ditëve.

“Jam i përulur dhe i gatshëm të vuaj një dënim me burg për aq kohë sa kam nevojë.” Rubin, i cili ishte dukshëm i shqetësuar, i tha gjykatësit. “Unë jam i përkushtuar që të mos mësoj sjelljen time toksike.”