Këshillat e Ariana Madix për Scheana Shay dhe Brock Davies

Klea

Këshillat e Ariana Madix për Scheana Shay dhe Brock Davies

Ariana Madix i është dashur të mbrojë kufijtë e saj majtas dhe djathtas këtë sezon sipas Rregullave të Vanderpump. Ajo nuk po u thotë miqve të saj se kë mund të duan. Sidoqoftë, nëse dikush vendos ta quajë Tom Sandovalin më të mirën e tyre, vendi i tyre në jetën e saj do të minimizohet. Ky shkëmb dhe një vend i vështirë është ku Scheana Shay ka jetuar gjatë gjithë sezonit 11 dhe burri i saj Brock Davies e ka urryer këtë për gruan e tij.

Bëhet një pikë paraprake e vogël

Në një pamje paraprake në Bravo TV për Ribashkimin e Sezonit 11 VPR, Pjesa 3, Brock përpiqet të shpjegojë betejat e gruas së tij. Ajo është miq me të dyja palët për një kohë të gjatë. Prandaj, ndarja e tyre ka bërë që Scheana të ndihet si një fëmijë i vogël, i kapur nga divorci i prindërve të tyre.

Në të kundërt, Scheana shpesh ka luftuar me aktorët e tjerë të saj. Kryesisht zonjat. Kjo bën që Brock të theksojë se “Scheana ka luftuar vërtet me shumë gra këtu që nga fillimi. Ajo ka qenë në gropë.”

“Jo nga Ariana,” e ndërpret Scheana.

“Jo nga Ariana”, thotë Brock, duke shtuar “Por nga të gjithë të tjerët. Dhe i vetmi person që kam parë nga dora e parë është Sandoval që është atje, duke e kthyer atë. E kam parë të luftojë për një miqësi 15-vjeçare dhe një miqësi 10-vjeçare dhe të ngecë në mes dhe të ndahet në internet nga njerëz që nuk janë në këtë dhomë.”

“Të gjithë jemi të ndarë në internet. Mësimi i nxjerrë është [to] qëndroni jashtë rubrikës së komenteve,” përgjigjet Ariana. Kjo është këshilla e vlefshme. Megjithatë, siç ka theksuar tashmë Lala Kent, Scheana jeton në komente. Prandaj, kur bëhet fjalë për ndjekjen e këtij udhëzimi, kampioni ynë i vogël Chili mund të ketë vështirësi.

Pas kësaj, Ariana sqaron më pas se deklarata e Brock-ut për “udhëtimin e Scheana-s në këtë grup është absolutisht e vërtetë”. Megjithatë, Ariana vëren se ajo “ka qenë në këndin e saj dhe e ka mbështetur që nga dita e parë me këtë”.

Në thelb, Ariana nuk meriton asnjë nga fajet që mbart deklarata e Brock. Për këtë, jam dakord. Ndoshta sezoni 12 i VPR do ta shohë të gjithë këtë shkundje të mirë. Ose jo.

Ribashkimi i Sezonit 11 të Vanderpump Rules përfundon të martën, më 28 maj, në orën 8/7c në Bravo.