Këshilla e Kenia Moore për Tom Sandoval

Klea

Këshilla e Kenia Moore për Tom Sandoval

Do të ishte e vështirë të përcaktohej sasia e ndikimit të madh të Scandoval në botën e realitetit televiziv në përgjithësi. Edhe brenda industrisë së argëtimit në tërësi. Kishte aktorë të listës A, personazhe të famshëm dhe fansa të industrisë së Vanderpump Rules të cilët thjesht duhej të komentonin situatën.

Dhe edhe tani, ka ende yje që e diskutojnë atë. Ishte ndoshta ngjarja më e madhe Bravo e vitit. Këtë herë, është Kenia Moore i cili iu drejtua Tom Sandoval’s arratisjet. Dhe ndërsa shumë pretendojnë se Real Housewives of Atlanta nuk është ajo që ka qenë, Kenia ende di të bëjë hije.

Kenia u shfaq në një episod të fundit të Watch What Happens Live së bashku me Sai De Silva. Ndërsa ishte në shfaqje, Andy Cohen përfitoi nga rasti për të pyetur Kenian për disa shokë Bravolebrities.

Kenia brutalizon Tomin në WWHL

Në një lojë të Thuaj Çfarë Do të thotë, Vajza! Andy kërkoi “disa të vërteta brutale të Kenya Moore” për yjet e tjerë që kishin nevojë për një kontroll realiteti. Tom doli i treti, dhe pas një momenti mendimi, Kenia tha: “Mbajeni vetë faktin që jeni një narcisist. Dhe do të keni një funeral me pjesëmarrje shumë të lehtë nëse nuk mblidheni.”

Publiku me të drejtë u trondit pas kësaj. Sai, e cila ishte ulur pranë Kenisë, tundi kokën dhe tha: “Këto janë shumë të mira”. Andi e informoi atë: “Ti je ulur pranë një mjeshtri.” Komentuesit ishin po aq të kënaqur, me një shkrim, “Jo i ndjekur lehtë në funeralin. Kenia po qaj.”

Dhe pa dyshim, Kenia bën dy pika të mira. Tom po humbet shumë miq dhe fansa me trajektoren në të cilën është. Por për më tepër, një gjë që i fërkon njerëzit në rrugën e gabuar është mungesa e tij e llogaridhënies. Tom u ka bërë gjëra të tmerrshme partnerëve të tij, por nuk do t’i takojë asnjërës prej tyre. Ai ende pretendon të jetë një person i mirë. Ndoshta në vend të kësaj ai duhet të zotërojë narcizmin e tij.

Real Housewives of Atlanta vazhdon të dielave në Bravo në orën 8/7c.

NA THONI – ÇFARË MENDONI PËR KËSHILLËN E KENIAS? NË KËTË PIKË, A DO TË NDIHMOJE NDONJËM TOMIN? APO ËSHTË PËRTEJ NDIHMËS?