Seeking Sister Wife - Dannielle Merrifield

Klea

“Kërkimi i gruas së motrës” Dannielle Merrifield shpall shtatzëninë e tretë me Garrick!

“Kërkimi i gruas së motrës” Dannielle Merrifield shpall shtatzëninë e tretë me Garrick!

Në episodin e fundit të Kërkon gruan e motrës, Dannielle Merrifield bëri një zbulim befasues për shtatzëninë e saj ndërsa burri i saj, Garrick Merrifield ishte larguar në një udhëtim në Brazil.

Duke kërkuar gruan e motrës - Dannielle Merrifield

Kërkon gruan e motrës Fansat e dëshmuan zbulimin gjatë episodit të së hënës, 22 prill, si Dannielle e diskutoi lajmin me kunatën e saj pasi duroi një muaj larg Garriku.

Duke kërkuar gruan e motrës - Dannielle Merrifield

Gjatë mungesës së tij, Garrick Merrifield40-vjeçari shkoi në Amerikën e Jugut për të kaluar kohë me Nathalia, gruaja braziliane që i propozoi në fillim të sezonit.

Duke kërkuar gruan e motrës - Dannielle Merrifield

Përpara se të ndante lajmin e shtatzënisë, Dannielle Merrifield36 shprehu shqetësimin për dinamikën e saj martesore, duke e ndjerë këtë e Natalias fokusi ishte kryesisht tek Garrick dhe jo në nxitjen e një marrëdhënieje motër-grua me të.

“Lidhja jonë, motra jonë nuk është vërtet e rëndësishme për të.” Dannielle tha para kamerave në një rrëfim privat gjatë episodit të 15 prillit. “Po i shpreh shqetësimet e mia [Garrick] dhe është sikur, ai nuk i kupton ato.”

Duke kërkuar gruan e motrës - Dannielle Merrifield

Garriku pranoi shqetësimet e tij në lidhje me dinamikën e marrëdhënieve ndërmjet Dannielle dhe Nataliaduke shprehur pasiguri në lidhje me aftësinë e tyre për të zgjidhur çështjet e tyre.

“Mendoj se femrat janë emocionale dhe edukuese, por mendoj se në të njëjtën kohë, kjo i bën ato më të prekshme ndaj mendimeve, ideve, që vijnë në mendje dhe më pas ato vrapojnë edhe emocionalisht,” shpjegoi Garrick në një rrëfim privat. “Dhe duhet të mësoni, mirë… jo, çdo mendim që ju hyn në mendje është një mendim i mirë për t'u argëtuar.”

Duke kërkuar gruan e motrës - Dannielle Merrifield

Gjatë episodit të 25 marsit, Dannielle shprehu shqetësimin e saj për shtimin e një gruaje të re në familjen e tyre, duke përmendur shqetësimet që rrjedhin nga përvojat e kaluara me Roberta Rodriguez.

Nathalia u përgjigj duke përdorur një aplikacion përkthimi, duke shprehur shqetësimin e saj me idenë e të qenit në një marrëdhënie poligame, ndërsa Dannielle ende kishte frikë. Garrikui befasuar nga zbulimi, pranoi se besonte se ai dhe Dannielle ishin në një linjë në ndjenjat e tyre rreth Natalia duke u bashkuar me familjen e tyre. Dannielle ndau me lot në një rrëfim se ndërsa ajo e kuptoi Natalia nuk ishte Robertatradhtia që përjetoi në të kaluarën e la të ndihej e shkatërruar dhe e paaftë për të besuar plotësisht.

Duke kërkuar gruan e motrës - Dannielle Merrifield

Dannielle ndau atë divorcin Garriku për të lehtësuar martesën e tij ligjore me Roberta ishte një vendim i vështirë, i nxitur nga besimi i saj në e Robertës dashuri dhe kujdes për të. Treshja fillimisht u lidh përmes një faqe interneti takimesh poligame, të ngjashme me prezantimin e tyre Natalia. Pas udhëtimeve të shumta në Brazil për të kaluar kohë Roberta, Dannielle dhe Garriku i divorcuar ligjërisht për të mundësuar e Robertës hyrja në SHBA me vizë K-1.

Duke kërkuar gruan e motrës - Dannielle Merrifield

Megjithatë, tensionet u ngritën kur Roberta shprehu rezerva për të Garriku duke marrë një grua tjetër. Përfundimisht, ajo zgjodhi të largohej nga Merrifield familjarët, duke i njoftuar për vendimin e saj me mesazh. Sezoni i 5-të tregoi Merrifields' udhëtim në Kankun, Meksikë, ku u takuan Natalia për herë të parë.