Kërkimi i Bethenny Frankel për të shkatërruar Bravo dhe Andy Cohen bën përparim të madh!

Klea

Kërkimi i Bethenny Frankel për të shkatërruar Bravo dhe Andy Cohen bën përparim të madh!

Kërkimi i Bethenny Frankel për të shkatërruar Bravo dhe Andy Cohen bën përparim të madh!

SAG-AFTRA njoftoi të enjten se po punon “drejt mbrojtjes së interpretuesve të realitetit” në një angazhim për t’i dhënë fund “praktikave shfrytëzuese që janë zhvilluar në këtë fushë” dhe “për t’u angazhuar në një rrugë të re drejt mbulimit të sindikatave”.

Bethenny Frankel

Organizata, e cila mbron nikoqirët, por jo konkurrentët në reality show-t me temë konkursi, deklaroi – “Jemi të lodhur nga studiot dhe kompanitë e prodhimit që përpiqen të anashkalojnë bashkimin në mënyrë që të shfrytëzojnë talentin mbi të cilin ata mbështeten për të prodhuar produktin e tyre.”

Andy Cohen

Veprimi vjen më pas “Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut” shap, Bethenny Frankel, bëri thirrje që yjet e televizionit të realitetit të bëjnë grevë për të fituar paga të drejta dhe për të të qëndrojë kundër praktikave abuzive të lidhura me reality show të ndryshëm.

“Pse nuk është TV realitet në grevë?” Bethenny tha, përmes një videoje të fundit të TikTok. “Unë u pagua 7,250 dollarë për sezonin tim të parë të realitetit televiziv dhe njerëzit ende po i shikojnë ato episode.”

Bethenny Frankel

Ajo theksoi se yjet e realitetit “janë njerkat, humbësit, mushkat, kuajt e tufës. Ato në të cilat industria e argëtimit do të mbështetet, pikërisht tani, për të mbajtur ujin dhe për të bërë ngritje të rënda kur yjet e vërtetë, Hollywood-i i vërtetë i listës A është në grevë.”

Bethenny Frankel

Manjati i SkinnyGirl vazhdoi – “Televizioni i realitetit shfrytëzon aferat, falimentimin, rënien nga karroca, duke mos pasur në të vërtetë atë që thoni se keni, diçka të papërshtatshme, duke rrezikuar anulimin sa herë që ndizet kamera.”

Bethenny Frankel

Bethenny vazhdoi të mbajë avokatët e fuqisë, Bryan Freedman dhe Mark Geragos, për të hetuar keqtrajtimin e supozuar të yjeve të realitetit.

Javën e kaluar SAG-AFTRA njoftoi se ishte “angazhuar në diskutime me Bryan Freedman në Freedman + Taitelman, firma ligjore LLP, e cila është mbajtur nga Bethenny Frankel rreth temës së trajtimit të interpretuesve të realitetit. SAG-AFTRA është sindikata që përfaqëson interpretuesit e realitetit. Në varësi të strukturës së prodhimit dhe interpretuesve të përfshirë, ne mund t’i mbulojmë këta interpretues sipas Marrëveshjes sonë të Kodit të Rrjetit.”

Bethenny Frankel

“Ne jemi të gatshëm të ndihmojmë Bethenny Frankel, Bryan Freedman dhe Mark Geragos së bashku me interpretuesit e realitetit dhe anëtarët tanë në luftë dhe janë të lodhur nga studiot dhe kompanitë e prodhimit që përpiqen të anashkalojnë Unionin në mënyrë që të shfrytëzojnë talentin mbi të cilin ata mbështeten për të bërë produktin e tyre.”

“Ne inkurajojmë çdo interpretues të realitetit dhe/ose anëtarë që të kontaktojnë Departamentin e Kontratave Argëtuese të SAG-AFTRA në mënyrë që të mund të punojmë së bashku drejt mbrojtjes së interpretuesve të realitetit që t’i japin fund praktikave shfrytëzuese që janë zhvilluar në këtë fushë dhe të angazhohen në një rrugë të re. ndaj mbulimit sindikal.”

Bethenny Frankel

Më 3 gusht, Freedman shkroi një letër drejtuar NBCUniversal, duke i thënë kompanisë se një hetim ishte duke u zhvilluar dhe se “ne kemi arsye të besojmë se anëtarët e kastit dhe anëtarët e ekuipazhit në shfaqjet e realitetit televiziv NBC i janë nënshtruar keqtrajtimit shqetësues nga NBCUniversal dhe/ose punonjësit e saj, kontraktorët dhe filialet e palëve të treta.”

Bethenny Frankel

Lista e akuzave të Freedman akuzonte rrjetin për privimin e anëtarëve të kastit nga ushqimi dhe gjumi ndërkohë që shtynte përdorimin e alkoolit, mohonte trajtimin e shëndetit mendor, shfrytëzimin e të miturve, shpërndarjen dhe/ose faljen e shpërndarjes së pornografisë jokonsensuale, fshehjen e akteve të dhunës seksuale dhe refuzimin për të lejuar anëtarët e kastit. të largohen nga emisionet e tyre përkatëse edhe në rrethana të rënda.

Një përfaqësues i NBCUniversal iu përgjigj deklaratës, duke i thënë Page Six se kompania ishte “e përkushtuar për të mbajtur një vend pune të sigurt dhe të respektueshëm për aktorët dhe ekipin në shfaqjet tona të realitetit”.

Andy Cohen

Deklarata thoshte: “Në fillim, ne kërkojmë nga partnerët tanë të prodhimit të palëve të treta që të kenë politika dhe trajnime të përshtatshme në vendin e punës. Nëse ankesat vihen në vëmendjen tonë, ne punojmë me partnerët tanë të prodhimit për të siguruar që veprimet e duhura në kohë janë ose është ndërmarrë, duke përfshirë hetimet, mbështetjen mjekësore dhe/ose psikologjike, dhe veprime të tjera korrigjuese që mund të garantohen, si ndryshimet e personelit.”