Kenya Moore e hapur për Porsha Williams Kthimi RHOA: 'Televizion i shkëlqyeshëm'

Klea

Kenya Moore e hapur për Porsha Williams Kthimi RHOA: ‘Televizion i shkëlqyeshëm’

Pavarësisht mishit të tyre në të kaluarën, Kenia Moore tha se do të ishte e hapur për të Porsha Williams‘ kthimi në të ardhmen në Amvisat e vërteta të Atlantës.

“Mendoj se së bashku kemi bërë TV të mrekullueshëm. E dini, unë mendoj se ne jemi armiqtë më të mirë. Disa nga kohët më të mira në atë shfaqje janë krijuar me mua dhe Porsha, “tha Kenia për Page Six. “Disa nga momentet më ikonike janë krijuar me ne që jemi së bashku në ekran. Kështu që ndihem sikur ajo magji mund të ekzistojë ende nëse ajo kthehet.”

Ka pasur shumë muhabet rreth casting-ut për sezonin e ardhshëm të RHOA. Pas viteve të pafavorshme të disa viteve të fundit, prodhuesit shpresojnë ta bëjnë atë siç duhet për Sweet 16-in e tyre. Porsha dhe Kenia thuhet se janë ndër veteranët e rikthyer. Në të njëjtën kohë, fansat janë ende në pritje të lajmeve për të rinjtë Drew Sidora, Sanya Richards-Ross dhe Marlo Hampton. Plus, çfarë po ndodh me serialin OG Shereé Whitfield?

RHOA 16: Casting po shkon mirë

Deri tani, me siguri keni dëgjuar tashmë lajmin se Kandi Burruss, amvisa më jetëgjatë e ekskluzivitetit, nuk do të kthehej për pjesën tjetër të serialit, duke treguar dëshirën e saj për të provuar projekte të tjera. “Vendosa që nuk do të kthehem këtë vit,” zbuloi ajo në ndarjen e 66-të vjetore të çmimeve Grammy. “Kanë kaluar 14 sezone dhe na lejuan të uleshim për pak kohë, por gjatë asaj kohe, unë kisha filluar të punoja për shumë gjëra të tjera dhe mora disa projekte të bukura të mëdha së shpejti, kështu që unë jam super i emocionuar për ato gjëra.”

Largimi i Kandi trishton Kenian, Andy Cohen dhe pjesën tjetër të Bravoverse. Megjithatë, ish-Miss USA është e bindur se njoftimi i aktorit të Bravo duhet të arrijë “shumë shpejt”.

Sot, Andi hyri në emisionin e tij në radio për të trajtuar largimin e papritur të Kandit, çfarë do të thotë kjo për të ardhmen e serialit të dashur Bravo dhe ku qëndrojnë ata sot me casting.

“Meqë ra fjala, tani që e dimë se Kandi po largohet, kjo na lejon gjithashtu të bashkojmë pjesë të tjera të enigmës dhe të kuptojmë, ‘Mirë, mirë, e dini, ku të shkojmë këtu?'”, tha Andi. “Dua të them se nuk po njoftoj asgjë, por ne jemi në të, dhe kastigu është i shkëlqyer.”

Ju mund të transmetoni sezonet e kaluara të The Real Housewives of Atlanta në Peacock.