Kenya Moore dhe Porsha Williams fillojnë xhirimet e sezonit 16 të RHOA

Klea

Kenya Moore dhe Porsha Williams fillojnë xhirimet e sezonit 16 të RHOA

Në një mënyrë apo tjetër, sezoni 16 i Amvise të vërteta të Atlantës do të ndodhë. Tani për tani, detajet në lidhje me të janë mjaft të pakta. Të vetmet pjeshkë të konfirmuara janë Kenia Moore dhe Porsha Williams. Kjo nuk është pothuajse e mjaftueshme për amvise, por kamerat thuhet se po bëhen gati të fillojnë të rrotullohen.

Edhe pse nuk ka konfirmime të tjera të kastit, fjala në rrugë është se xhirimet e tyre fillojnë këtë verë. Lajmi erdhi nëpërmjet Jasmine Brand, e cila raportoi se produksioni mund të nisë muajin e ardhshëm. Ata gjithashtu morën informacionin për disa fillestarë të cilët mund të bashkohen me radhët kur kamerat të fillojnë të rrotullohen.

Atlanta nxehet këtë verë

Meqenëse Bravo shpalli Kenia dhe Porsha si anëtarët e kastit veteran që do të kthehen për sezonin 16, është e qartë se ata me siguri do të jenë spirancën e kastit. Ekziston gjithashtu një shans i vogël që Shereé Whitfield të kthehet për të sjellë pak nga thelbi origjinal RHOA në këtë epokë të re. Që nga mbyllja e sezonit 15, ajo e ka bërë shumë të qartë se dëshiron të kthehet në shfaqje.

Në fillim të këtij muaji, një nga producentët e RHOA, Peta Phipps, ngacmoi se formacioni i Sezonit 16 do të përbëhej nga një grusht fytyrash të reja. Ajo e quajti atë një “përzierje eklektike” dhe konfirmoi se boja po thahej në kontratat e reja të pjeshkës.

Me këtë në mendje, disa thashetheme sugjerojnë se anëtarët e rinj të kastit të RHOA nuk do të ishin domosdoshmërisht fytyra të reja në kulturën pop. Për shembull, disa nga emrat që janë hedhur përreth përfshijnë influencuesin e zbukurimit, Ming Lee. Një tjetër emër që qarkulloi ishte Keyshia Ka'Oir, gruaja e reperit Gucci Mane.

Pa dyshim, Kenia dhe Porsha dy ndoshta mund ta mbajnë fortesën më vete. Porsha ka mjaft drama me divorcin e saj nga Simon Guobadia për të mbushur një sezon të tërë. Megjithatë, Bravo me sa duket po ecën përpara me planin e tyre për një rindezje të lehtë, në stilin e Real Housewives të Miami.

Sapo kamerat të ngrihen këtë verë, është vetëm çështje kohe para se kasti të shfaqet në Atlanta. Kjo do të thotë që ne mund të mësojmë për kastin e ri RHOA nga vendasit e Atlantës përpara se Bravo ta shpallë zyrtarisht atë. Ne do të mbajmë sytë tanë.