Kenia Moore zbulon sjelljen e çuditshme të Kanye West në takimin e tyre

Klea

Kenia Moore zbulon sjelljen e çuditshme të Kanye West në takimin e tyre

Me çdo titull të ri që del Kanye West, një gjë bëhet shumë më e qartë—burri ka nevojë për ndihmë. Dhe kjo nuk është për të justifikuar gjërat që ai ka bërë, por është një nxitje e vërtetë. Dhe fakti është se Kanye ka nevojë për ndihmë për një kohë të gjatë.

Në lajme të tjera, Kenia Moore’s Intervista me Carlos King vazhdoi më 22 gusht. Ylli më së shumti ka derdhur të gjithë çajin në lidhje me Bravo dhe Real Housewives of Atlanta. Por në pjesën e dytë të kësaj jave, biseda u kthye drejt Ye.

Kur Carlos e pyeti se kush ishte personi më i famshëm me të cilin kishte dalë Kenia, ajo bërtiti nga argëtimi. Pasi hodhi poshtë disa thashetheme, ajo tha: “Unë dola në një takim me Kanye”, duke theksuar se ishte një takim i vetëm. “Ai ishte i çmendur si ferr.” Por para takimit, ajo shpjegoi: “E takova, ai ishte aq i ëmbël sa më telefononte gjatë gjithë kohës, ishte një djalë i mirë.”

Reagimi i Kenias ndaj Kanye ishte “Çfarë dreqin?”

Ajo sqaroi se kjo ishte shumë vite përpara se Kim Kardashian të lidhej me Kanye dhe madje edhe me gratë e shtëpisë. Ajo vlerësoi vitin 2010. Ajo vazhdoi, “Pra, ai më ftoi në studio apo diçka tjetër, dhe ai do të telefononte dhe do të telefononte … Unë thjesht thashë, ‘Mirë, mirë, do të shkoj’. Si, fjalë për fjalë pas 10 ose 12 telefonatave.”

Sa i përket vetë datës, ajo shpjegoi, “Ai tha se duhej të kontrollonte diçka në shtëpinë e tij.” Kenia pretendon se ajo përfundoi e ulur në mobiljet e tij të reja, të mbuluara me plastikë për një kohë. “20 minuta kalojnë, 30 minuta kalojnë, 40 minuta kalojnë, jo Kanye … Unë e dëgjoj këtë zhurmë … Është si një televizor.” Ajo u ngrit për të shkuar dhe për ta kërkuar.

Shumë shpejt, ajo e gjeti atë në një dhomë. “Unë hyj brenda dhe shikoj televizorin dhe ishte pornografi.” Carlos ishte i habitur dhe Kenia qeshi përpara se të thoshte: “Është sikur, ‘Unë po shkoj në shtëpi!” Unë isha si, “Çfarë dreqin?” … Ai fjalë për fjalë ishte ulur atje, duke parë pornografi.” Ajo, natyrisht, “nuk doli kurrë më me të”.

Real Housewives of Atlanta Sezoni 15 vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.