Kenia Moore zbulon planet për të adoptuar gjatë ribashkimit të RHOA

Klea

Kenia Moore zbulon planet për të adoptuar gjatë ribashkimit të RHOA

Kenia Moore po kalon ende “divorcin më të gjatë në botë” nga burri i saj i larguar, Marc Daly. Të dy kanë gjithashtu një vajzë katërvjeçare, Brooklyn Daly, jashtëzakonisht të adhurueshme, dhe për fat të keq, kanë luftuar në gjykatë për çështjet që e përfshijnë atë ndërsa divorci zvarritet. Një gjë me të cilën Marc kishte problem këtë sezon ishte kur Marlo Hampton goditi në mënyrë agresive derën e dhomës së hotelit të Kenias në udhëtimin RHOA në Birmingham ndërsa Brooklyn ishte brenda dhomës. Kjo rezultoi që Kenia të sillte një thirrje (të zbrazët) në Amvisat e vërteta të Atlantës Ribashkimi i sezonit 15. Ajo gjithmonë pëlqen një mbështetëse!

Me sa e çrregullt ka qenë divorci dhe bashkëprindërimi i Kenia-s dhe Markut, është ndoshta më e mira për të gjithë që Miss USA ka vendosur përfundimisht të mos përdorë embrionet e ngrira të saj dhe të Markut për t’i dhënë Brooklyn-it vëllain ose motrën e vogël me të cilën po kërkonte të ndajë një krevat marinari. edhe pse ajo e mendoi atë. Kenia zbuloi gjatë ribashkimit se tani ka plane për të adoptuar.

Kenia ka thënë se do të ishte shumë e rrezikshme që ajo të mbetej përsëri shtatzënë

Kenia dhe babai i saj, Ronald Grant, patën një bisedë gjatë sezonit të 15-të rreth planeve të saj për t’i dhënë Brooklyn-it një vëlla. Ronald shprehu shqetësime sepse Kenia ishte me rrezik të lartë dhe pothuajse kishte vdekur gjatë lindjes traumatike të Bruklinit. Ajo humbi një sasi të madhe gjaku dhe përfundoi me një operacion urgjent prej disa orësh. Ajo tregoi gjatë asaj bisede se po kërkonte që një zëvendësues të mbante një nga embrionet e saj dhe të Marc në vend që ta mbante vetë shtatzëninë.

Kenia shtoi në një rrëfim: “Unë kurrë nuk kam menduar për të gjitha ato rreziqe. Nuk dua ta rrezikoj veten deri në atë pikë sa të mos mbijetoj të kem një fëmijë tjetër dhe të lë Brooklyn-in dhe një fëmijë tjetër pa nënë.”

Kenia tani planifikon të adoptojë

Andy Cohen pyeti: “Kenia, a jeni më afër që t’i siguroni Brooklyn shtretërit e saj marinari dhe një vëlla foshnje?” në fund të ribashkimit të sezonit 15. Ylli i RHOA thotë se Brooklyn “në të vërtetë e ka kaluar në dëshirën për një motër të vogël” dhe se ajo ka marrë vendimin për të birësuar.

Shereé Whitfield vazhdoi duke pyetur se në cilën moshë fëmija shpreson të sjellë Kenia në shtëpi. Ajo u përgjigj, “um, ndoshta tre [or] katër. Po, ndoshta menjëherë pasi e dini se ata mësojnë se si të ecin dhe të flasin.”

Pavarësisht nëse ajo zgjedh të adoptojë një djalë apo vajzë, ata do t’i bashkohen shtëpisë së fabulozitetit të Gone With the Wind. Plus, ata do të kenë gjithmonë ditë të mira flokësh për shkak të furnizimit të KENIA-s! MOORE! FLOKËT! KUJDES! në dispozicion të tyre.