Marc Daly

Klea

Kenia Moore vë Marc Daly në shpërthim: Zbulon se e ka parë vetëm vajzën dy herë në dy vjet!

Kenia Moore vë Marc Daly në shpërthim: Zbulon se e ka parë vetëm vajzën dy herë në dy vjet!

Kenia Moore i përdhunuar nga ish-bashkëshorti, Marc Dalynë gjykatë, duke akuzuar ish-in e saj se e kishte parë vajzën e tyre vetëm disa herë gjatë dy viteve të fundit.

Siç është raportuar, Amvise të vërteta të Atlantës yll, i cili iu referua Dali si një baba i “FaceTime”, përplasi ish-in e saj pasi restoranti i NYC kërkoi që ajo të mbahej në përbuzje.

Në fillim të këtij muaji, Dali i kërkoi gjykatës të gjente yllin e realitetit në përbuzje ndaj vajzës së tyre, Bruklin, ishte i pranishëm për një debat në reality show Bravo. Dokumentet e gjykatës zbuluan se ai ishte i zemëruar që fëmija i tij 4-vjeçar po flinte në një dhomë hoteli kur e Kenias bashkë-yll, Marlo Hampton, u përpoq të rrëzonte derën e saj. Ai gjithashtu pretendoi se Kenia kishte shkelur një urdhër gjykate duke lejuar Bruklin për të filmuar një reklamë për Pizza Home Run Inn pa u konsultuar me të.

Urdhri thuhej – “[Kenya] do të njoftojë [Marc] për çdo mundësi kur fëmija i mitur do të shfaqet në kamera dhe do të këshillojë [Marc] të përmbajtjes së pamjes; fëmija i mitur do të përfshihet vetëm në mundësi që janë të përshtatshme për moshën.”

Dali akuzoi ish-in e tij për dështimin për të marrë telefonatat e tij në FaceTime me vajzën e tij, duke shtuar se ai kishte folur vetëm me Bruklin dy herë në muajin qershor.

Kenia Moore

Kenia hoqi dorë nga kërkesa për përbuzje, duke mohuar se ajo kishte shkelur ndonjë urdhër gjykate. Këtë e pohoi ylli i RHOA Dali u njoftua për reklamën e picave.

Ajo trajtoi gjithashtu dramën RHOA, duke theksuar se vajza e saj nuk ishte në dijeni të incidentit që përfshinte Hampton, pasi ajo ishte në gjumë të thellë në atë kohë. Kenia sqaroi se konflikti u zgjidh shpejt, përpara se të godiste përsëri Daly’s pretendojnë se ajo nuk kishte reaguar ndaj thirrjeve të tij në FaceTime.

Kenia Moore

Mocioni i saj thoshte: “Nëna dhe babai kishin një kohë të caktuar çdo ditë për të thirrur fëmijën. Në një përpjekje për të krijuar probleme, babai filloi të ndryshonte në mënyrë të çrregullt kohët kur donte t’i thërriste një kërdi. Ai e bëri këtë me qëllim të përpjekjes për të krijuar një problem. Nëna i është përgjëruar babait që të jetë i qëndrueshëm me thirrjet e tij, të cilat ai refuzon t’i bëjë. Megjithatë, babai ka qenë i rastësishëm në sjelljen e tij dhe nuk ka dashur t’i përmbahet orarit të vendosur.»

Kenia Moore

Kenia Moore pretendoi se ish-i i saj udhëtoi nga Nju Jorku në Atlanta dy herë, por nuk ia doli pasi ajo i kërkoi atij të kalonte kohë me vajzën e tyre.

Kështu thuhej në dokumentin e gjykatës Kenia “Në fakt pagoi dhe udhëtoi me fëmijën në Nju Jork në dy rastet ku [Daly] e pa fëmijën.”

“Babai e ka parë fëmijën e tij vetëm dy herë në dy vjet”, thuhej në lëvizje. “Në të dyja rastet, nëna me shpenzimet e saj e çoi fëmijën për të parë babanë.

Marc Daly

Mocioni thoshte: “Në përpjekjen e tij të dështuar që kjo Gjykatë dhe publiku të besojnë të kundërtën, provat do të tregojnë se babai është thjesht një baba “FaceTime”, i cili nuk është në përputhje edhe me të folurit me fëmijën e tij në rastin më të mirë.”

Kenia Moore tha se Marc Daly kishte penguar përpjekjet e saj për të zgjidhur çështjen. Gjyqi i divorcit të ish-çiftit është planifikuar të fillojë në dy javët e ardhshme.

Cicëroj I Instagram I YouTube Ι Facebook Ι Na dërgoni këshilla