Kenia Moore u ndje 'i pa respektuar' me ulësen e ribashkimit RHOA

Klea

Kenia Moore u ndje ‘i pa respektuar’ me ulësen e ribashkimit RHOA

A ka ndonjë rimë apo arsye për rregullimet e vendeve në ribashkimet e Real Housewives? Nëse ka, atëherë Kenia Moore mendon se ajo meriton një vend më të mirë. Amvisat e vërteta të Atlantës Legjenda u shfaq së fundmi në podkastin e ish-prodhuesit të RHOA, Carlos King. Gjatë intervistës së tyre, ajo tingëlloi kundër ekipit aktual të prodhimit. Ajo ka disa ndjenja të forta për të mos u ulur automatikisht pranë Andy Cohen në ribashkime.

Selia e parë e lakmuar

Kenia u ul me Carlos për atë që ndihej si një intervistë daljeje nga shfaqja. Ish-bashkëpunëtorët folën për gjithçka, nga jeta personale e Kenias e deri te komplikimet e kastit të serialit. Megjithatë, ishte këndvështrimi i Kenias për tabelat e vendeve të ribashkimit që na la vetullat të ngritura – veçanërisht pasi ribashkimi i sezonit 15 është afër.

Sipas Kenias, ajo ndihej e mosrespektuar që nuk kishte ulësen e parë, pavarësisht se u rrotullua nëpër kaq shumë sezone dhe krijoi kaq shumë momente ikonike për shfaqjen. Biseda filloi teksa Kenia dhe Carlos kujtuan disa nga ribashkimet e saj më të nxehta. Ish-producenti i tha Kenias se i kishte bërë “rradhën e stomakut” duke parë të gjitha ribashkimet e RHOA ku ajo nuk kishte vendin e parë. Megjithëse tabelat e vendeve duken të bazuara në atë se kush ishte i përfshirë me më shumë dramë në sezon, Kenia dhe Carlos ndanë mendime të ndryshme.

“Mos më thuaj se ka të bëjë me histori. Nuk bëhet fjalë për histori. Bëhet fjalë se cilët janë drejtuesit e emisionit. NeNe [Leakes] nuk kishte histori për tre sezone. Ata kurrë nuk do ta zhvendosnin ulësen e NeNe-së,” deklaroi Kenia. “Ky është një fakt. U ndjeva shumë i pa respektuar duke ditur se çfarë kam vënë në këtë ekskluzivitet. Ju kurrë nuk duhet të lëvizni vendin tim.”

Carlos ra dakord që tabela e vendeve nuk ka të bëjë me historinë, por me atë se kush është “ylli” dhe “fytyra e shfaqjes”. Ata përdorën Gizelle Bryant nga The Real Housewives of Potomac si shembull. Pavarësisht se çfarë sjell në një sezon, ajo është gjithmonë pranë Andit në ribashkim. Është njësoj si Kyle Richards dhe Teresa Giudice në shfaqjet e tyre.

Sipas mendimit të Kenias dhe Carlos, ish-Miss SHBA-ja ka fituar vija dhe duhet të ulet pranë Andit, pavarësisht nga historia e saj. Pas kësaj interviste, do të shohim nëse ajo ka një vend në ribashkimin e radhës.

Real Housewives of Atlanta po transmeton sezonin e tij të 15-të në Bravo, të dielave mbrëma në 8/7c.