Kenya Moore

Klea

Kenia Moore thotë se shtëpia ‘RHOA’ NeNe Leakes është ndërtuar ‘mbyllur’ sepse ‘ajo nuk e ka paguar faturën’

Kenia Moore thotë se shtëpia ‘RHOA’ NeNe Leakes është ndërtuar ‘mbyllur’ sepse ‘ajo nuk e ka paguar faturën’

Kenia Moore goditi përsëri në NeNe Leakes pas Amvise të vërteta të Atlantës alum shpërndau reality show-n që e bëri të famshme. Gjatë një intervistë me ish-producentin e Bravo, Carlos King, Kenia iu kërkua të peshonte NeNe duke deklaruar se ajo nuk shikon më RHOA sepse është “shtëpia që ajo ndërtoi” dhe “duket sikur po rrëzohet”.

Kenia Moore

Kenia Moore dha NeNe Leakes lavdërime për kontributin e saj në suksesin e shfaqjes përpara se të synonte disa hije të theksuara në drejtimin e saj.

“Po, ajo është një forcë krejt e saj, ju nuk mund ta hiqni atë nga ajo.” Kenia tha gjatë paraqitjes së saj në podcast “Reality With The King”. “Ajo ishte një forcë e madhe, shumëzues siç dëshironi të thoni për amvisat e vërteta.”

“Ajo e ndërtoi shtëpinë, por ajo u bllokua”, shtoi me hijeshi ylli i RHOA. “Ajo nuk i ka paguar faturat.”

Kenia Moore

Kenia Moore foli gjithashtu për grupin e aktorëve të sezonit 5 që do të hynin në grevë, sepse ata besonin se producentët po favorizonin Kim Zolciak. Ajo shpjegoi se producentët e përdorën atë në tranzicion Porsha Williams në emision mes aktit të balancimit të aktorëve.

“Ata hynë në grevë kundër Kim,” tha Kenia. “Ata hodhën Porsha [as a housewife] pas Kim u larguan, Ata nuk e dinin se çfarë do të ndodhte me të Kim kështu që Porsha ishte amvisa zëvendësuese. Nuk ka hije për Porshathjesht po them se si ndodhi.”

Nene Leaks

Ish-Miss SHBA-ja shtoi: “Atëherë më thirrën të hyja dhe të shkoja e Porshës ngjarje dhe Porsha ishte shumë interesante.”

Kenia vazhdoi me lavdërime Porsha si një kundërshtar i denjë.

“Ishte magji. Porsha dhe unë së bashku bëmë televizorin magjik,” Kenia tha. “Për gjithë këto vite, jo vetëm sezonin e 5-të. Ishte thjesht interesante të shihje marrëdhënien të shkonte lart e poshtë, anash, kudo që do të shkonte dhe u bë një televizor bindës.”

Porsha Williams

52-vjeçarja është kujdesur të theksojë se argumentet e saj me NeNe i mundi lehtësisht përplasjet e saj me Porsha.

“NeNe është ajo vajzë – nuk e dinit se nga do të vinte gjysmën e kohës.” Kenia shpjegohet. “Ne u bëmë armiq, bënim TV magjik kur ishim miq dhe bënim magji në TV kur ishim armiq dhe ajo mund të japë aq mirë sa ka. Ajo ishte ying për yang tim.”

Ylli i reality ka rrëfyer gjithashtu se i ka munguar NeNe’s prania në emision.

NeNe Leakes

Në tetor të vitit të kaluar, Kenia i habiti fansat kur ndau të njëjtën ndjenjë gjatë një paraqitjeje në BravoCon 2022, kur u pyet se kë do të dëshironte të shihte të kthehej në RHOA.

Ajo tha: “Pra ju djema mund të mos ju pëlqejë kjo. Përsëri, unë do të jem zëri më i sinqertë në skenë. Nuk kam shkuar gjithmonë mirë me të. E di që njerëzit nuk janë në një vend të mirë me të, por NeNe.”

e Kenias Vërejtjet bënë xhiron e internetit, gjë që shkaktoi një përgjigje nga ish-shoku i aktores.

Kenia Moore

Ish-ylli i Bravo shkroi në mënyrë të fshehtë në Twitter: “Një kafshë shtëpiake e lavdëruar e mësuesit”.

Në një postim të dytë në Twitter, NeNe shkroi: “Një gjë që nuk mund të bësh është të mashtrosh njerëzit.”