Kenia Moore thotë se "Dera është e mbyllur" për NeNe Leakes dhe RHOA

Klea

Kenia Moore thotë se “Dera është e mbyllur” për NeNe Leakes dhe RHOA

Kenia Moore kohët e fundit tha se nuk ka asnjë shans për këtë NeNe Leakes do të kthehet në Amvise të vërteta të Atlantës.

Kur u pyet gjatë një interviste me Audacy’s V-103 nëse ajo shihte një mundësi që NeNe të kthehej në ekskluzivitet, Kenia citoi një nga linjat e saj ikonike. “Mendoj se dera është e mbyllur. Dua të them, kur ju padisni punëdhënësin tuaj, çfarë prisni të ndodhë, “tha ajo.

NeNe paditi Bravo dhe NBC Universal në prill 2022 për kushtet e punës. “Për vite me radhë, NBC, Bravo dhe True kanë nxitur një kulturë korporative dhe në vendin e punës që ka lejuar dhe toleruar – nëse jo, inkurajuar – sjellje, deklarata dhe veprime racore ofenduese dhe të pandjeshme nga punonjësit e tyre”, thuhet në dokumentet ligjore.

Kenia thotë se NeNe bëri më shumë sesa “digjën një urë” me Bravo

Pasi NeNe ngriti padinë e saj, shumë fansa humbën shpresën se ish-ylli i Glee do të mbante ndonjëherë një pjeshkë përsëri. Megjithatë, NeNe dhe Andy Cohen kanë qenë më të sjellshëm me njëri-tjetrin në shtyp gjatë vitit të kaluar, duke bërë që disa të mbajnë shpresën.

“Nuk e urrej idenë e [thinking NeNe could return] … por në realitet, si e merrni veten nga paditë ndaj shefave tuaj dhe rrjetit dhe duke thënë të gjitha gjërat që ajo tha? Ju nuk dogjët vetëm një urë; e hodhët në erë.”

Lidhur me sezonin e ri të RHOA, Kenia ngacmoi se Bravo po përgatitej për të shpallur kastin e Sezonit 16 së shpejti. Që nga përmbyllja e ribashkimit të sezonit të kaluar, ka pasur zhurmë për një ndryshim masiv të aktorëve.

Kasti i sezonit 15 përfshinte Kandi Burruss, Marlo Hampton, Drew Sidora, Sanya Richards-Ross, Shereé Whitfield dhe Kenia, të cilëve iu bashkuan miqtë Courtney Rhodes dhe Monyetta Shaw.

Transmetoni sezonet e mëparshme të The Real Housewives of Atlanta në Peacock.