Kenia Moore thotë se ajo nuk ishte paguar gjatë muajit të parë të xhirimeve RHOA

Klea

Kenia Moore thotë se ajo nuk ishte paguar gjatë muajit të parë të xhirimeve RHOA

Kenia Moore ka lënë shenjën e saj në Real Housewives of Atlanta që kur iu bashkua shfaqjes në sezonin 5. Pa Twirl, ne nuk do të kishim Gone with the Wind Fabulous. Kujdesi për flokët e Kenya Moore si një vijë baterie do të kishte edhe më pak kuptim se sa ka tashmë. Dhe ne nuk do të kishim disa nga momentet më dramatike të shfaqjes (dhe rastet më të këqija të pritjes ndonjëherë). Sikur Twirl të mund të përdorte videot e saj televizive të realitetit për të shpëtuar sezonin 15 që po fundoset.

Kenia u shfaq kohët e fundit në Reality me podcast-in e Mbretit për t’u njohur me kohën e saj RHOA. Ajo hodhi disa bomba, veçanërisht për sezonin e saj të parë në shfaqje. Mos lejoni që Bethenny Frankel të hyjë në këtë çaj, përndryshe ajo do të marrë historinë e Twirl dhe, në një farë mënyre, do ta bëjë atë për AJË dhe kryqëzatën e saj të fundit kundër Bravo. Kjo është gjëja e fundit që i duhet secilit prej nesh, së bashku me një tjetër transport TikTok nga B.

Kenia Moore meriton një kontroll të prapambetur

Kenia zbuloi se kur iu bashkua RHOA në sezonin 5, ajo nuk u pagua menjëherë për xhirimet. Tani ky është pak çaj kundër rrjetit. U desh deri në ngjarjen “Gratë në Sukses” të NeNe Leakes që Kenia të fitonte zyrtarisht pjeshkën e saj, e cila ishte një muaj në përvojën e saj të xhirimeve. Vajza, më mirë t’i kesh ato fatura dhe t’i merr ato para.

Twirl me sa duket u dha prodhuesve një ultimatum për ta paguar atë pas një muaji punë falas. “Më lutën [for] edhe një skenë”, shpjegoi ajo. “Mbaj mend që thashë: “Nëse e xhiroj këtë skenë dhe nuk më bëni shtëpiake, nuk mund të më përdorni për asgjë tjetër. Ju nuk mund të përdorni asnjë nga filmimet e mia.’ Ata u pajtuan me të dhe më bënë shtëpiake më pas.” Dhe kjo është një lëvizje e shefit, por turp për rrjetin që nuk e paguan Kenia për hedhjen e hijeve A+ që nga dita e parë. Të paktën ajo ka arritur të mbajë pjeshkën e saj për kaq shumë vite në vijim.

Real Housewives of Atlanta transmetohet të dielave në 8/9c në Bravo.