Kenya Moore

Klea

Kenia Moore thërret hipokrizinë e Bravos në mes të skandalit të saj të hakmarrjes P*rn!

Kenia Moore thërret hipokrizinë e Bravos në mes të skandalit të saj të hakmarrjes P*rn!

Kenia Moore po thërret rrjetin për standarde të dyfishta të perceptuara, duke e krahasuar incidentin e saj të hakmarrjes me dramën përreth Tom Sandoval dhe Rachel Leviss.

Kenia Moore

Pas seancës së saj Live në Instagram më 14 qershor, Kenia Moore shkoi në Twitter për të ripërtërirë komentin e një fansi duke tërhequr paralele mes tyre Rachel Leviss dhe Tom Sandoval’s akuzat për hakmarrje pornografike dhe situatën e saj.

Kenia Moore

Megjithatë, konteksti i këtyre akuzave ndryshon ndjeshëm: e Kenias përfshirja përfshinte shfaqjen e imazheve eksplicite me Photoshop të Brittany Eady gjatë një RHOA ngjarje e filmuar, ndërsa Tom dhe e Rakelës ngjarja dyshohet se ka ndodhur gjatë kohës së tyre private, larg çdo aparati fotografik.

Gjatë Instagram Live, ish-Miss SHBA-ja e portretizoi veten si viktimë, duke i bërë thirrje komunitetit me ngjyrë për mbështetje duke theksuar përpjekjet e saj si nënë beqare. Ajo theksoi tendosjen financiare të hapjes së sallonit të saj dhe akuzoi “urrenësit” për sabotim të biznesit të saj. Pavarësisht situatës së saj aktuale, Kenia i siguroi fansat se ajo nuk do të shkojë askund, duke iu referuar në mënyrë delikate akuzave për hakmarrje të vazhdueshme dhe betejave të vazhdueshme ligjore me burrin e saj të larguar, Marc Daly.

Marc Daly

Siç është raportuar, Rregullat e Vanderpompës shap Rachel Leviss i akuzuar Tom Sandoval regjistrimin e fshehtë të një videoje seksuale të saj pa pëlqimin e saj gjatë kohës së tyre personale, larg çdo filmimi për serialin e realitetit Bravo.

Tom Sandoval

Më 6 qershor, kamerat e Bravo fiksuan Kenia Moore zbulimi i posterave eksplicit që përshkruajnë të reja Amvise të vërteta të Atlantës anëtar i kastit, Brittany Eadyi përfshirë në një akt seksual në hapjen madhështore të Kenia Moore Hair Spa. Identiteti i individit tjetër të përfshirë në aktin e përshkruar nuk është identifikuar dhe Brittany Eady nuk ishte i pranishëm në banjë gjatë zbulimit të posterave.

Kenia Moore

Sipas një burimi të pranishëm, Kenia zbuloi posterat pas një zënke të supozuar ku Brittany thuhet se përdori gjuhë kërcënuese ndaj saj, duke përmendur një “armë”. Megjithatë, një burim i veçantë i afërt me produksionin e kundërshton këtë pretendim, duke thënë, “Nuk ka pasur kurrë ndonjë kërcënim me armë dhe as nuk ka qenë i pranishëm gjatë xhirimeve”.

Brittany Eady

Brittany Eady iu përgjigj fuqishëm Kenia Moore’s veprimet pas shfaqjes së imazheve eksplicite në një ngjarje publike. Ajo akuzoi Kenia duke e vënë në shënjestër dhe përndjekje të saj, duke shprehur zhgënjimin e saj në Instagram. Brittany u ndje i lënduar nga e Kenias sjellje, për të cilën ajo besonte se kishte për qëllim minimin e reputacionit të saj. Ajo gjithashtu mohoi të ketë bërë ndonjëherë kërcënime apo posedim të ndonjë arme, kundërpërgjigje e Kenias pretendimet për një kërcënim të supozuar me armë gjatë konfliktit të tyre.

Kenia Moore dhe Brittany Eady

Pas incidentit në banjë, Kenia Moore u pushua (pezullua për një kohë të pacaktuar) nga Amvisat e vërteta të Atlantës.