Kenia Moore pezullohet nga Shtëpia e vërtetë e Atlantës

Klea

Kenia Moore pezullohet nga Shtëpia e vërtetë e Atlantës

Një sërë raportesh sugjerojnë Kenia Moore është pezulluar për një kohë të pacaktuar nga Amvisat e vërteta të Atlantës.

Lajmi vjen pasi Kenia dyshohet se tronditi ata në hapjen e saj madhore në Kenya Moore Hair Spa javën e kaluar, me postera të të rinjve të RHOA, Brittany Eady që supozohet se kryen seks oral.

Mësohet se ka nisur një hetim i brendshëm. Bravo nuk ka komentuar ende publikisht për asnjë nga pretendimet.

Pezullimi i Kenya Moore mund të ndalojë fare xhirimet e RHOA

Kamerat Bravo ishin në eventin spa në Kenia të enjten e kaluar. Atje, Kenia thuhet se ka zbuluar imazhe eksplicite të Brittany, pavarësisht se kjo e fundit nuk ishte atje. Këto imazhe thuhet se janë të disponueshme në internet.

Ndërkohë që kishte edhe akuza që Brittany e kishte kërcënuar Kenian me dhunë me armë, ata janë larguar. Disa thonë se kjo nuk ka ndodhur kurrë, ndërsa të tjerë thonë se komentet janë bërë më herët gjatë xhirimeve.

Një burim prodhimi i tha Page Six: “Në asnjë moment Kenia nuk është kërcënuar me armë, as nuk ka pasur ndonjëherë një armë të pranishme gjatë rrjedhës së prodhimit.”

“Mos besoni asnjë nga ato që dëgjoni dhe gjysmën e asaj që shihni”, tha Kenia pas ngjarjes në Historitë e saj në Instagram. “E vërteta del gjithmonë në dritë.”

Sido që të jetë rasti, nëse pezullimi i Kenias rezulton i vërtetë, RHOA mund të bjerë në një pauzë tjetër prodhimi. Bravo do të dëshirojë të qëndrojë larg nga një sjellje e tillë, pasi rrjetit tashmë i duhet të merret me një sërë çështjesh ligjore nga ish-punonjësit e pakënaqur.

Kenia është vendosur të adresojë pretendimet sot në orën 6 pasdite ET në Instagram Live. Ne do të akordojmë dhe nëse ajo ka diçka të re për të thënë, duke hedhur më shumë dritë mbi situatën, ne do ta sjellim atë këtu.