Kenya Moore

Klea

Kenia Moore luan viktimën pasi u pushua nga puna dhe i bën thirrje komunitetit të zi për simpati: 'Unë jam një nënë beqare'

Kenia Moore luan viktimën pasi u pushua nga puna dhe i bën thirrje komunitetit të zi për simpati: 'Unë jam një nënë beqare'

Në vazhdën e shkarkimit të saj nga Amvisat e vërteta të Atlantës, Kenia Moore i bën thirrje komunitetit të zi, duke e portretizuar veten si viktimë dhe duke theksuar rolin e saj si një nënë beqare.

Kenia Moore

Amvise të vërteta të Atlantës diva Kenia Moore53-vjeçarja foli mes raporteve se ajo është pushuar nga puna pasi shfaqi imazhe pornografike në lançimin e banjës së saj të flokëve me bazë në Atlanta.

Kenia Moore dhe Brittany Eady

Të premten, më 14 qershor, Kenia Moore shkoi në Instagram Live, ku 10 mijë fansa u akorduan me padurim për të dëgjuar ish-Miss SHBA-në adresimin e raporteve të vazhdueshme për pezullimin e saj të pacaktuar. Në vend të kësaj, ajo përdori platformën për ta portretizuar veten si viktimë dhe u bëri thirrje ndjekësve të saj që të mblidheshin pas saj si një “nënë beqare”, e cila “nuk po merr mbështetjen e fëmijëve”.

Kenia Moore dhe Brittany Eady

Kenia e tërhequr me mjeshtëri në telat e zemrës së mbështetësve të saj me një thirrje prekëse për të treguar hirin e saj teksa ecën në jetën si nënë beqare – ajo tha: “Unë jam një nënë beqare. Unë jam këtu si kushdo tjetër. NUK marr mbështetje për fëmijë. Nuk po marr asgjë. Unë po kujdesem vetë për vajzën time dhe e di që shumë prej jush e kuptoni.”

Kenia Moore

Kenia gjithashtu theksoi tendosjen financiare dhe vështirësitë për ndërtimin dhe hapjen e sallonit të saj.

“Unë jam një sipërmarrës, kështu që të gjitha përpjekjet e mia që i investoj paratë e mia do të jenë gjithmonë vetëm, por ky sallon e ka mallkuar bankën. Unë kurrë nuk e dija se mund të ishte kaq i madh në këtë shkallë.” Kenia Moore deklaroi në IG Live të saj më 14 qershor.

Kenia Moore

Kenia në mënyrë delikate u dërgoi një bilbil qen ndjekësve të saj besnikë duke pretenduar se blogerët/urrenësit planifikojnë takime të rreme që ndikojnë negativisht në biznesin e saj.

“Është dëshpëruese kur sheh njerëz që bëjnë përpjekje për të shkatërruar biznesin tënd. Madje kam pasur njerëz në Google dhe bëjnë komente në Google duke thënë gjëra të çmendura në komentet e Google.” Kenia i tha audiencës së saj.

Brittany Eady

Duke shprehur zhgënjimin me ata që përpiqen të minojnë biznesin e saj, Kenia theksoi rëndësinë e mbështetjes dhe solidaritetit midis sipërmarrësve, veçanërisht brenda komunitetit të zi.

“Unë thjesht dua që njerëzit të ndalojnë përpjekjet për të prishur biznesin e një gruaje tjetër me ngjyrë, sikur të mos jetë aq serioze…. ju e dini. Unë mendoj se nuk i shqetësoj njerëzit nëse nuk më shqetësojnë mua.” Kenia shtoi, “Unë jam këtu duke u përpjekur të ushqej familjen time me dy anëtarë. Unë kam shumë përgjegjësi dhe thjesht nuk kam nevojë që njerëzit të bëjnë të pamundurën për të përçmuar emrin tim të mirë.”

Kenia Moore

Kenia i përforcoi edhe një herë audiencës se ajo është një nënë beqare, “Kështu që në fund të fundit unë jam njësoj si ju, jam plotësisht një nënë beqare që përpiqem të kujdesem për fëmijën tim.”

Gjatë IG Live, ish-Miss USA zbuloi se është ende e martuar me ish-in, Marc Daly.

“Unë nuk po marr mbështetje nga ish-bashkëshorti im që do të bëhet së shpejti, sepse ne nuk jemi divorcuar ende, kështu që përsëri kaloni me mua gjatë këtij udhëtimi. E di që shumë sipërmarrës kanë të njëjtin rrugëtim për të vënë veten (dhe) paratë e tyre në linjë dhe as nuk e dinë nëse do të funksionojë” Kenia u tha 10 mijë njerëzve duke parë transmetimin e saj të drejtpërdrejtë në Instagram.

Marc Daly

Megjithatë, përsëri në dhjetor 2023, Kenia i tha PEOPLE se divorci i saj ishte finalizuar.

“Pas më shumë se tre vitesh proces gjyqësor, më në fund më dhanë një divorc.” Kenia tha PEOPLE në një deklaratë ekskluzive. “Jam e emocionuar për këtë kapitull tjetër në jetën time dhe duke qenë nëna më e mirë që mund të jem për vajzën time, Brooklyn.”

Kenia Moore

Kenia Moore përfshiu një mesazh të fshehtë pa adresuar drejtpërdrejt akuzat për hakmarrje – duke i qetësuar fansat e saj:

“Do të më shihni. Unë nuk do të shkoj askund pavarësisht gjithë këtyre gjërave.”

Siç është raportuar, gjatë xhirimeve të Bravo më 6 qershor, Kenia Moore shfaqi postera të qartë në hapjen e saj Kenya Moore Hair Spame te reja Amvise të vërteta të Atlantës anëtar i kastit, Brittany Eady. Identiteti i personit tjetër në aktin e paraqitur mbetet i panjohur dhe Brittany nuk ishte i pranishëm në hapjen e banjës gjatë zbulimit të posterit.

Kenia Moore

Akuzat u shfaqën se Kenia shpalosi posterat pas pretendimeve se Brittany e kishte kërcënuar me armë zjarri. Megjithatë, një burim i brendshëm i produksionit i hodhi poshtë këto akuza.

Rrjedhimisht, Kenia Moore është pezulluar për një kohë të pacaktuar nga xhirimet Amvisat e vërteta të Atlantës si pasojë e incidentit të banjës.

Amvisat e vërteta të Atlantës Sezoni 16 është aktualisht në prodhim.