Kenia Moore kërkon që Marlo Hampton të paraqitet në gjykatë

Klea

Kenia Moore kërkon që Marlo Hampton të paraqitet në gjykatë

Mbrëmë, më 3 shtator, Bravo transmetoi Pjesën 1 të ribashkimit të Real Housewives of Atlanta. Pasi hodhën një sy në ndjeshmëritë e modës të të gjithëve, ata iu nisën menjëherë biznesit.

Vëmendja fillimisht u kthye te Kenia Moore, me një diskutim për problemet e saj të vazhdueshme ligjore me partnerin e saj të larguar, Marc Daly. Të dy janë të mbështjellë në një betejë për vajzën e tyre Brooklyn. Kenia e zbuloi këtë Marlo Hampton mori pjesë në betejat e ardhshme.

Marc iu referua Marlo në një betejë të mëparshme gjyqësore nga incidenti ku Marlo goditi derën e hotelit të Kenias në Birmingham, Alabama. Si rezultat, Kenia i kërkoi Marlo-s një thirrje për t’u paraqitur dhe për të dëshmuar në gjykatë. Por tani, ka një konfuzion se në çfarë ka evoluar ajo situatë.

Kenia po padit Marlo apo po kërkon vëmendje?

Në Twitter, citati i Kenias postoi një postim nga @jiu_bu që shfaqte një dokument gjyqësor. Dokumenti supozohet se përshkruante Kenia si “Kërkuesi” dhe Marlo si ai që peticionohej. Në cicërimin e saj të citimit, Kenia shkroi, “Njerëzit e Kilit janë të ngadaltë LOL #wincase #RHOAReunion”. Por përdoruesit e Twitter hodhën menjëherë dyshime nëse ky ishte një rast që Kenia mund të fitonte.

Për më tepër, qarkulloi dyshimi nëse ky ishte një rast fare. Një përgjigje shkroi, “Por një thirrje nuk është për një padi, kështu që ku nënkupton kjo se ajo është duke u paditur? Fjalë për fjalë do të thotë se ajo duhet të paraqitet në gjykatë ose një gjykatë ka urdhëruar depozitimin.” Prandaj, Marlo nuk do të paditet, por mund të duhet të paraqitet në gjykatë nëse avokatët e shohin atë si të matur.

Një përdorues madje akuzoi Kenian për manipulim të kësaj rrethane, duke sugjeruar se ajo donte që të dukej sikur po paditte Marlo. “Kjo nuk është gjë tjetër veçse një deklaratë nga Marlo për incidentin sepse Marc po e përdor atë si provë. Dreqin, ajo mund të kishte dërguar të njëjtin doktor bravo. Çfarë kuptimi ka kjo përveçse t’i bësh njerëzit të mendojnë se po paditësh Marlo?”

Ribashkimi i Real Housewives of Atlanta, Pjesa 2 transmetohet të dielën, 10 shtator, në orën 20:00 EST në Bravo.