Kenia Moore i uron Kim Zolciak mirë pasi i tha asaj të shkojë në rehabilitim

Klea

Kenia Moore i uron Kim Zolciak mirë pasi i tha asaj të shkojë në rehabilitim

Duke marrë parasysh se sa Kim Zolciak ishte në lajmet gjatë dy muajve të fundit, të gjithë duhet të vendosnin dy cent për situatën e saj. Divorci i saj nga Kroy Biermann ishte i çrregullt, dhe kjo është e lehtë. Pastaj, një ditë, divorci përfundoi papritmas.

Me një fund kaq të papritur, nuk ishte çudi që kaq shumë njerëz menduan se saga e divorcit ishte e rreme, duke përfshirë edhe yje të tjerë të realitetit televiziv. Kenia Moore ndau vetëm shkurtimisht kohën e transmetimit të Real Housewives of Atlanta me Kim. Por gjatë asaj kohe, Kenia ka të ngjarë të mësojë gjithçka që duhej të dinte për Kim.

Në një episod të fundit të Watch What Happens Live, Kenia luajti një lojë ku u dha të vërteta të ashpra shokëve trima. Kur u përmend emri i Kim-it, Kenia tha shumë troç: “Shko në rehabilitim”. Por sapo ajo doli nga studio, ndoshta ndjenjat e saj ndryshuan.

Dy mendjet e Kenias për Kim

Një pap nga TMZ arriti të kapte Kenian teksa po dilte nga studio ku filmonte paraqitjen e saj në WWHL. “Po të jap Barbien time”, tha Kenia pasi gazetarja përmendi veshjen e saj rozë të ndezur.

Papa e pyeti Kenian nëse ajo ruante qëndrimin e saj se divorci i Kim dhe Kroy ishte fals pas gjithçkaje që doli, duke përfshirë pamjet e kamerës së trupit të policisë. Në fund, ajo tha: “I uroj mirë, e dini. Divorci është i vështirë, por kur njerëzit fillojnë të jenë super të këqij kështu, është thjesht um, është e vështirë të dëshmosh. Por u uroj atyre mirësi.”

Kujtojmë se kjo nuk mund të kishte kaluar më shumë se disa orë pasi Kenia i tha shumë hapur Kim-it që “të shkonte në rehabilitim”. Vërtet, dikush mund ta konsiderojë atë sugjerim një dëshirë të mirë në vetvete. Kur u kërkua nëse mendonte se divorci ishte i vërtetë, Kenia përsëri tha: “Dmth, me të, nuk e dini kurrë… Kim më ka gënjyer shumë herë.”

Kenia gjithashtu diskutoi shkurtimisht Marc Daly dhe përpjekjet e tij për të marrë vajzën e tyre në reality show-n e tij të ardhshëm. Sa i përket asaj se si u ndje Kenia për Marc që përpiqet të hyjë në sferën e realitetit, ajo tha, “Unë thjesht do të doja që ai të mos fokusohej në TV dhe të përqëndrohej te vajza e tij.”

Real Housewives of Atlanta vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.

NA THONI – A PAJTOHET QË KIM DUHET TË SHKOJE NË REHAB? APO SE SHKURORIZIMI I SAJ ESHTE E rreme? APO KENIJA THJESHT PO E TRAZIZON TOPEN?