Kenia Moore goditet me faturë tatimore pesëshifrore përpara pezullimit

Klea

Kenia Moore goditet me faturë tatimore pesëshifrore përpara pezullimit

Siç tha Ben Franklin, “Në këtë botë, asgjë nuk mund të thuhet se është e sigurt, përveç vdekjes dhe taksave.” Ylli i Real Housewives of Atlanta Kenia Moore kohët e fundit mësova të vërtetën e asaj proverb të vjetër.

Më 14 mars, vetëm disa javë përpara se ajo të supozohej të pezullohej nga RHOA, punonjësi i taksave erdhi duke telefonuar me një faturë për gati 15,000 dollarë. Me sa duket, Kenia harroi të paguante taksat e saj Fulton County, Georgia, në vitin 2023.

Dokumentet e gjykatës tregojnë se Kenia mori një “Fieri Facias”, një urdhër gjykate që urdhëronte Sherifin të mblidhte ose shumën që i detyrohej ose të mblidhte pronë për të përmbushur gjykimin. Qarku ende nuk ka paraqitur një lirim për barrën.

Pornografi hakmarrëse?

Kjo nuk është rrotullimi i parë i Kenias me taksambledhësin. Në vitin 2018, IRS depozitoi një barrë mbi pronën e Kenias për 150,000 dollarë, për vitin tatimor 2016. Ai faturë përfundimisht u plotësua dhe u lëshua, sipas In Touch.

Përveç problemeve tatimore, Kenia po përballet me humbjen e pagës së saj Bravo. Vetëm javën e kaluar, u publikua lajmi se Kenia u pezullua nga xhirimet për sjellje të papranueshme ndaj një bashkë-ylli. Mysafirët e saj në Kenya Moore Hair Spa thuhet se u tronditën nga postera të shquar që përshkruanin shoqen e aktores Brittany Eady duke kryer një akt seksual.

Ndërsa Brittany nuk mori pjesë në ngjarje, disa pjesëmarrës të tjerë të Atlantës morën pjesë, duke përfshirë më të mirën e Kenias Porsha Williams. Burimet pretendojnë se posterat e turpshëm ishin hakmarrje për kërcënimet e supozuara që Brittany i bëri Kenias përpara ngjarjes.

Burimet e prodhimit hodhën poshtë pretendimet për një kërcënim, duke thënë: “Në asnjë moment Kenia nuk është kërcënuar me armë, as nuk ka pasur ndonjëherë një armë të pranishme gjatë rrjedhës së prodhimit”.

Reagimet e kastit

Kenya Moore me një fustan blu të zbukuruar me pupla për një ribashkim të Real Housewives of Atlanta.

Pas akuzave, Kenia bëri një postim të gjatë në Instagram. “Mos besoni asnjë nga ato që dëgjoni dhe gjysmën e asaj që shihni”, shkroi ajo. “E vërteta del gjithmonë në dritë… Unë kurrë nuk do të përfshihesha në pornografi hakmarrëse, nuk kam shpërndarë kurrë imazhe private apo pamje të askujt, as nuk kam kërkuar imazhe në pronësi të të tjerëve për t’i përdorur për të kërcënuar ose shantazhuar, [and] Unë kam qenë gjithmonë i justifikuar. Nuk mund të flas për STORY edhe me njerëz që mbjellin lajme të rreme #sweet16.”

Shoku i aktorit Drew Sidora postoi në rrjetet sociale, “Jam i tronditur dhe i turpëruar”.

Në mbrojtje të saj, Brittany u përgjigj: “Nuk është kurrë një ndjenjë e mirë të jesh në shënjestër ose të SHQIPTAR nga dikush që mendoja se do të më përqafonte në një rreth të ri, që nuk e kam takuar kurrë … Për rekord, nuk kam pasur asnjëherë një posedim të ndonjë arme apo të kërcënuar. kushdo ndonjëherë. Unë kurrë nuk kam qenë në burg, brenda [a] përleshje, apo edhe kishte sa një biletë shpejtësie. Ky nuk është karakteri im. Më lëndon rrëfimi që po shfaqet. E gabuara është e gabuar.” Është shumë e trishtueshme që ajo të hyjë në një punë të re duke u përballur tashmë me një armiqësi të tillë të drejtpërdrejtë nga një bashkëpunëtor.

Bravo ende nuk ka komentuar. Ndoshta nëse Kenia supozohet se pezullohet, ajo mund të punojë në këtë situatë tatimore…

Real Housewives of Atlanta tani po transmetohet në Peacock.