Kenia Moore e pabefasuar në Ramona Singer Cut From BravoCon

Klea

Kenia Moore e pabefasuar në Ramona Singer Cut From BravoCon

Kështu që Ramona Singer nuk po rrinte me shokët e saj Bravolebrities në BravoCon këtë vit – dhe ne të gjithë e dimë pse. Dhe Kenia MooreSë pari, është mirë me mungesën e Ramonës.

“Nuk u befasova,” tha Kenia për US Weekly. “Dua të them, nga të qenit i hapur dhe personal me të dhe gjërat që ajo do të thoshte, mund të dalloja vetëm kur dikush po ju gjykon ose po ju trajton në një mënyrë të caktuar për shkak të kombësisë suaj dhe ngjyrës së lëkurës tuaj.”

Jo një person i mirë

Foto nga Gotham/GC Images

Në fakt, më shumë sesa thjesht të ishte mirë, Kenia ndau se ishte “e lumtur, në fakt,” për mungesën e Ramona nga BravoCon. “Thjesht nuk ndihesha sikur ishte një person i mirë,” tha ajo për bashkëylltarin e saj në Ultimate Girls Trip.

Ramona, 66 vjeçe, ishte një nga subjektet e një ekspozeje nga Vanity Fair në të cilën ajo u akuzua se ishte raciste dhe përdorte fjalën N përpara një anëtari të ekuipazhit të zi gjatë xhirimeve të The Real Housewives of New York City gjatë sezonit 13. Ajo më pas përdori një sharje racore në një mesazh SMS në një media tjetër kur u pyet për përgjigjen e saj ndaj artikullit origjinal.

Jo shumë kohë më vonë, Ramona u hoq nga formacioni BravoCon.

Në një nxitim të asaj që mund të duket vetëm si turp i PR, një burim i brendshëm zbuloi se Ramona kishte arritur një marrëveshje të ndërsjellë me drejtuesit e Bravo për të mos marrë pjesë në kongres. Por një burim tjetër tha se nuk ishte zgjedhja e Ramonës.

Vajza e Ramonës, Avery, megjithatë, u shfaq në BravoCon dhe kishte një stendë në Bravo Bazaar për Bach Boss.

“Unë mendoj se ishte thirrja e duhur,” tha Andy Cohen, producent ekzekutiv në ekskluzivitetin Housewives. Ai pranoi se kishte shkëmbyer mesazhe me Ramonën pas skandalit, por nuk tregoi më për ato që thanë.

I lumtur që jam i lirë nga drama

Kenia Moore
Foto nga Gabe Ginsberg/Getty Images

Sa i përket Kenisë, ajo është e emocionuar që nuk përfshihet në dramë.

“Unë nuk mendoj se jam në mes të ndonjë gjëje. A jam unë? Nuk mendoj kështu”, tha ajo. “Dua të them, çfarë thonë rrugët?” Eh, rrugët???

Në secilin rast, Kenia tha se ndërsa do të peshojë mbi situatën, ajo është më e përqendruar te Brooklyn, vajza e saj pesëvjeçare dhe nisja e banjës së saj të parë me tulla dhe llaç.