Këngëtarja Ramona pushohet nga puna në pasuri të paluajtshme pas skandalit të racizmit

Klea

Këngëtarja Ramona pushohet nga puna në pasuri të paluajtshme pas skandalit të racizmit

Mirepo, pasojat e racizmit po vijne akoma Ramona Singer. Mendoj se kjo është ajo që ndodh kur ju rrahni dhe zbuloni. Ramona jo vetëm që është larguar nga BravoCon, ajo tani ka humbur koncertin e saj kryesor për të fituar para.

Të luash me materiale të ndjeshme është një lojë e çuditshme dhe Ramona sapo humbi. Ndonëse në dukje nuk i merrte kurrë seriozisht marrëdhëniet racore, ajo ka pasur disa incidente që e vendosën atë në vendin e nxehtë. Mendoj se Ramona mund të kishte kaluar kaq gjatë pa u ndëshkuar, ajo u ndje e pamposhtur. Tani zbulojmë se Bravo iu deshën 15 vjet për ta vënë Ramonën në vendin e saj, por Douglas Elliman nuk ngatërrohet.

Ramona është pushuar nga puna

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank/NBCUniversal nëpërmjet Getty Images)

Faqja gjashtë është duke bërë punën e Zotit dhe duke i mbajtur të gjithë të informuar për rënien e Ramonës. Në fund të fundit, ajo ndoshta do të ishte ende duke qeshur në BravoCon nëse një shkrimtar i Page Six nuk do ta kishte thirrur publikisht ish-yllin e Real Housewives të Nju Jorkut.

Këtë javë mësuam se Ramona nuk do të shkojë në Las Vegas dhe tani zbuluam se ajo nuk do të tregojë apartamente në Upper East Side me dollap, sepse as Douglas Elliman nuk e do atë. Të martën e kësaj jave, Ramona zbuloi se kishte mbaruar në DE.

E gjithë kjo bujë vjen pasi Ramona u përfshi në një artikull të Vanity Fair për të qenë e pandjeshme ndaj racës. Diçka që Bravo ka mbuluar që kur Ramona filloi t’u referohej atyre në industrinë e shërbimeve si “ndihma”. Qëndrimi i saj superior u inkurajua më së shumti, pasi ajo kurrë nuk duhej të përballej me pasoja për gojën e saj të madhe. Edhe pasi Ramona u akuzua drejtpërdrejt për përdorimin e fjalës N gjatë prodhimit të RHONY, një hetim i brendshëm u konsiderua “jo përfundimtar”.

Fatmirësisht ato jashtë e Bravoverse nuk janë të gatshëm të pranojnë sjellje të tilla të papërshtatshme dhe barbare në vendet e tyre të biznesit. Domethënë, kompania imobilare ku Ramona ka qenë e punësuar. Ajo kishte punuar për firmën Douglas Elliman që nga nëntori 2021.

Përfaqësuesit për Ramona nuk ishin të disponueshëm për koment, por ata mund të jenë të zënë duke kërkuar një vend pune alternativ në këtë kohë.