Këngëtarja Ramona ka një histori interesante me njeriun e ri të Taylor Swift, Travis Kelce

Klea

Këngëtarja Ramona ka një histori interesante me njeriun e ri të Taylor Swift, Travis Kelce

Ramona Singer një herë e qortoi Travis Kelce gjatë një paraqitjeje “Shiko What Happens Live”.

Futbollisti i Kansas City Chiefs nuk është i huaj për Real Housewives, Bravo, OSE realitet TV. Jo vetëm që ai kishte shfaqjen e tij realiste në E!, por u shfaq në emisionin e Andy Cohen të mbrëmjes së vonë me një legjendë të Housewives, Ramona.

Koha e tyre në emision ishte plot të qeshura; megjithatë, Ramona iu desh ta qortonte atë vetëm një herë pasi bëri një koment shumë të pafytyrë. Jeni i befasuar?

Shkelësit e takimeve të Killa Trav

Siç e dimë, WWHL është një shfaqje që pompon alkool te të ftuarit për të marrë pamjet më skandaloze të natës vonë. Kur Ramona dhe Travis u shfaqën së bashku, alumi i RHONY kaloi pak kohë duke i bërë disa pyetje futbollistit. Dhe nga përgjigjet e tij, ka një për të cilën ajo nuk ishte shumë e sigurt.

Pasi e pyeti nëse është një marrëveshje që ka bërë që gruaja që Travis po sheh nuk do të flejë me të në takimin e tretë, përgjigja e tij e befasoi Ramonën.

“Nuk dua të them se është një prishës i marrëveshjeve, por…,” tha ai përpara se Ramona t’ia ndërpresë fjalën. Ajo shtoi: “Çfarë të ka mësuar nëna jote?!”

Duke vazhduar më tej, Ramona donte të dinte nëse mosmarrja e seksit oral ishte një problem. Ai u përgjigj: “Ah, mua më tingëllon si një shkelës”.

Por për habinë e të gjithëve, Ramona u pajtua prerazi.

Edhe pse Travis ka qenë në hartë, emri i tij ka qenë i zhurmshëm në lajmet e kulturës pop për shkak të lidhjeve të tij me Taylor Swift. Këngëtari po e brohoriste nga suitat VIP pranë nënës së tij në ndeshjen e fundit të futbollit. Statusi i tyre si çift është ende i paqartë pasi asgjë nuk është konfirmuar; megjithatë, e ardhmja e tyre duket mjaft premtuese.