Këngëtarja Avery fajëson RHONY-n për 'Rënien' e martesës së prindërve, 'Jo krenar' për të kaluarën e Reality TV

Klea

Këngëtarja Avery fajëson RHONY-n për ‘Rënien’ e martesës së prindërve, ‘Jo krenar’ për të kaluarën e Reality TV

Avery Singer është përsëri në të, duke u përpjekur të na bindë për pozicionin e saj vendimtar në Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut histori. Psherëtimë. Mos më keqkuptoni – të qenit vajza e OG Ramona Singer është diçka për t’u mburrur. Dua të them, a mund ta imagjinoni të rriteni me Ramonacoaster si nëna juaj? Duhet të ishte mjaft përvojë.

Megjithatë, Miss Avery-t i pëlqen gjithmonë të ekzagjerojë ndikimin e saj në xhirimet e RHONY. Ajo e kaloi pjesën më të madhe të kohës në shfaqje si një fëmijë i mirëfilltë dhe, në momentin e dytë kur filloi aventurën e shefit të vajzës, ajo e përdori atë për të përfituar. Megjithatë, Avery pëlqen të kafshojë dorën që e ushqen atë. Shkelja më e fundit ndodhi në Behind the Velvet Rope me podcast David Yontef. Shtrëngoj.

Avery Singer është një yll i vogël i realitetit të varfër

Avery kaloi kohë në podcast duke folur për keqardhjen e saj për të bërë RHONY. Përsëri, ajo nuk ishte mjaft e vjetër për të nënshkruar një kontratë apo edhe për të filmuar më shumë se disa skena në sezon, kështu që pika e saj është e vështirë për t’u kuptuar. “Shumë gjëra të mrekullueshme rreth [RHONY], por në fund të ditës, kjo çoi në, në një farë mënyre, rënien e prindërve të mi dhe publikimin e të gjithë dramës sonë familjare”, tha Avery. “Të jesh në TV realitet nuk është diçka për të cilën ne jemi aq krenarë.” Përveçse ajo është krenare që përdor “statusin” e saj për të rritur llogarinë e saj bankare. E dyshimtë.

Ajo në thelb fajësoi RHONY për divorcin e Ramona dhe Mario Singer. Unë do të ngarkoja çështjen e dyshimtë të Marios, por Avery fajëson kamerat. Ajo pretendon se nëna e saj do të pajtohej plotësisht me të. “Disa njerëz nuk do të dilnin me nënën time. Disa njerëz nuk do të dilnin me mua. Unë nuk do të gjeja punë të caktuara”, tha ajo. “Ka shumë negativitet dhe urrejtje.” OK, sepse çdo i diplomuar i fundit i kolegjit mund të fillojë një biznes feste beqarie nga suksesi i prindërve të tyre dhe platforma e integruar, por unë devijoj.

Avery bëri gjithashtu disa komente që ishin flamuj gjigantë të kuq për marrëdhëniet e saj prind-fëmijë. “Kishte momente ku babai im kishte më shumë inat, mamaja ime kishte më shumë inat, ata nuk flisnin. Unë jam personi i mesëm, unë jam fëmija i vetëm, unë jam terapisti i mesëm”, tha ajo për ndarjen e prindërve të saj. “Ne e kemi këtë shaka se unë i bëj prindër prindërve të mi në shumë mënyra, dhe ndonjëherë është sikur kush kujdeset për mua?” Vajzë, largohu nga një podcast dhe merr një terapi, sepse kjo është prindërimi i teksteve shkollore.

Le të falenderojmë të gjithë Avery për suksesin e RHONY *jo*

Komentet e Avery vazhduan të ishin mbi krye kur ajo e përshkroi atë dhe nënën e saj si “ar të realitetit televiziv”. Ramona është një gjë, por skenat e Avery në RHONY janë kryesisht të harrueshme për mua, dhe nuk mund të jem i vetmi fans që mendoj kështu. “Dhe disa njerëz e marrin atë kaq personalisht, si mund ta bëni këtë, ju jeni një person i keq apo çfarëdo tjetër. Është sikur ne thjesht po përpiqemi të argëtohemi këtu djema, “tha Avery për reality TV. “Ajo ka qenë argëtuese dhe amvisa më jetëgjatë në histori. Pra si, ju jeni të mirëpritur.” Përsëri, Avery, nuk jam i sigurt se sa shumë keni pasur të bëni me atë “sukses”.

Ajo arriti në përfundimin se familja e saj nuk u regjistrua kurrë për 13 vjet të jetës së tyre në TV, kështu që nuk ishte në plan. “Ne nuk e dinim se për çfarë po regjistroheshim dhe ajo nuk është menduar për këtë qenie të madhe në TV, duke kuptuar TikTok. E dini, nuk është ajo. Ajo është pothuajse 70 vjeç, “tha Avery. Ramona, më mirë eja të marrësh vajzën tënde – ajo po i bën hije jetës tënde “thjesht pa moshë”. Të paktën Avery tha se nëna e saj është në një vend më të mirë në jetën e saj tani që ajo nuk po filmon luftime për TV realitet. Kjo mund të jetë e vetmja gjë nga kjo intervistë që besoj në të vërtetë.

Real Housewives of New York transmetohet të dielave në 9/8c në Bravo.