Kelly Rowland and Jennifer Lopez

Klea

Kelly Rowland largohet nga shfaqja ‘Sot’ si mikpritëse e ftuar mbi kushtet e dhomës së zhveshjes Subpar

Kelly Rowland largohet nga shfaqja ‘Sot’ si mikpritëse e ftuar mbi kushtet e dhomës së zhveshjes Subpar

Kelly Rowland doli nga NBC Show Sot mëngjesin e së enjtes në një largim të papritur, i nxitur nga pakënaqësia me dhomën e zhveshjes së saj, sipas burimeve ekskluzive të Page Six.

Kelly Rowland

Artistja dhe aktorja R&B ishte planifikuar të shfaqej gjatë orës 8 të mëngjesit Show Sot e ndjekur nga një qëndrim si mikpritës i ftuar për Jenna Bush Hager në orën e katërt të Sot me Hodën dhe Xhenën.

Kelly Rowland

Megjithatë, pakënaqësia me gjendjen e dhomës së saj të veshjes çoi Rowland për t’u tërhequr në minutën e fundit, duke u larguar Hoda Kotb në një kërkim urgjent për një zëvendësues, raportuan të brendshëm.

“Kelly dhe ekipi i saj nuk ishin të lumtur. Atyre nuk u pëlqeu dhoma e zhveshjes, kështu që vendosën ta largonin atë nga shfaqja, duke u larguar [Kotb] pa një mikpritës për orën 10 të mëngjesit”, tha një burim i njohur me situatën për Page Six.

Kelly Rowland

e Kelly Rowland Paraqitja në shfaqje kishte për qëllim promovimin e projektit të saj të fundit, filmin e prodhuar nga Tyler Perry në Netflix “Mea Culpa”, në të cilin ajo jo vetëm luan, por shërben edhe si producente.

Largimi i saj i papritur i la ata brenda Show Sot e hutuar, duke pasur parasysh statusin e saj të vlerësuar në program. “Ajo është e dashur në ‘Sot’. Ajo po merrte orën e plotë, dhe Hoda është gruaja më e bukur në planet! Nuk kishte kuptim”, tha një burim.

Kelly Rowland

Rowland dhe shoqëruesit e saj ishin të përfshirë në atë që mund të përshkruhet si një seancë dramatike e “dhomave të veshjes muzikore”, sipas burimeve.

Ata kërkuan një kalim në një dhomë të gjelbër në katin e sipërm, të pakënaqur me atë që i ishte caktuar fillimisht. Megjithatë, kjo dhomë e dëshiruar tashmë ishte marrë nga Jennifer Lopeze cila kishte mbërritur më herët në studio për të promovuar albumin e saj të ri, “This Is Me… Now”, së bashku me projektin e saj filmik, “The Greatest Love Story Never Told”.

Jennifer Lopez

Vlen të përmendet se dhomat e zhveshjes së emisionit “Sot” janë ndër më të voglat në industrinë e televizionit, në thelb të barabartë me atë që një person i brendshëm e quajti “dollapët e lavdëruar”.

“Dhomat e zhveshjes nuk janë aspak luksoze. Duke pasur parasysh se është ndërtesa më e vjetër, ka kufizime të konsiderueshme hapësinore, duke çuar në mungesë magjepsjeje. Nuk do të gjeni lule të freskëta, qirinj apo ushqime gustator atje. Në thelb është vetëm një kuti e bardhë,” shpjegoi një burim i brendshëm televiziv.

Jennifer Lopez

Pavarësisht këtyre kufizimeve, producentët e shfaqjes “Sot” u përpoqën të akomodoheshin Rowland duke i paraqitur asaj disa opsione alternative. Këto përfshinin dhoma të shumta të zhveshjes së talenteve dhe disa hapësira shumë më të mëdha të përcaktuara për grimin dhe përgatitjen e flokëve.

Pavarësisht përpjekjeve të emisionit për të ofruar alternativa, “ata nuk ishin të kënaqur me opsionet e ofruara, duke çuar në vendimin e tyre për t’u larguar”, sipas burimit të brendshëm.

Jennifer Lopez

Për fat të mirë për Hoda KotbRita Ora hyri për të mbuluar e Rowland mungesa. Burimet tregojnë se Rita Ora pranoi me lehtësi një dhomë zhveshjeje të ngjashme me atë që i ishte caktuar fillimisht ish-anëtarit të Destiny’s Child, duke demonstruar një qëndrim fleksibël dhe të përshtatshëm.