Kelly Clarkson shkrihet gjatë sesionit të Bon Jovi Kellyoke

Klea

Kelly Clarkson shkrihet gjatë sesionit të Bon Jovi Kellyoke

Kelly Clarkson padyshim që po ndjente pak trazira në shfaqjen më të fundit të Kelly Clarkson teksa u përpoq të performonte një nga Jon Bon Jovi's Hitet më të mëdha. Për fat të mirë, si për shumicën e gjërave, ajo kishte një qëndrim mjaft të mirë për këtë.

Reputacioni i Kelly i paraprin asaj. Suksesi dhe pëlqyeshmëria e saj e përgjithshme janë ato që e shtynë atë në vendin e saj si prezantuese e emisioneve të bisedave gjatë ditës. Por ajo nuk e ka harruar atë që e bëri të famshme. Ajo është e lumtur të trajtojë audiencën e saj me një numër muzikor. Natyrisht, edhe për një profesioniste si ajo, gjërat nuk shkojnë gjithmonë sipas planit.

Pse Kelly nuk mundi të këndonte “Blaze of Glory” të Bon Jovi

Në një Kellyoke së fundmi, prezantuesi gjatë ditës bëri një interpretim të “Blaze of Glory” të Bon Jovi. Pas faktit, ajo u tha fansave në shtëpi: “Kjo është kënga që për pak më vrau. As sepse nuk di ta këndoj, thjesht nuk di të lexoj, çfarëdo qoftë. Këtu është gjëja – filluam miq, nuk kishim për qëllim ta bënim këtë, në rregull – unë u rrita me atë këngë. Unë e njoh atë këngë.”

Ajo vazhdoi, “Por në provë, e ngatërrova, si një gazilion herë. Madje as sepse nuk po goditja notat. Unë thjesht nuk mund të lexoja. Thjesht vazhdova të thosha fjalët e gabuara. U bë aq qesharake, saqë m'u desh ta lija të ikte si Elsa… Dhe më pas kërkova dikë që të më shpëtonte.”

Shpërthimet e Kelly-t përfshinin thënien “Lëreni djalin si të vdesë një burrë” dhe “Më lejoni të falsifikoj qëndrimin tim përfundimtar”. Ajo shpjegoi gabimet e saj duke thënë se “paaftësia e saj në të mësuar filloi”. Ajo është kaq e vërtetë për këtë. Më në fund, vetë Bon Jovi doli dhe Kelly u rrëzua në dysheme para tij. “Nuk mund t'i them fjalët!” tha ajo me nje perqafim. Bon Jovi u përgjigj: “Hajde, Glenda!”

Vështirë të besohet se American Idol shfaqi Kelly Clarkson mbi 20 vjet më parë. Por djali nëse ajo nuk ka të njëjtin sharm dhe zë të mahnitshëm.

Shfaqja e Kelly Clarkson vazhdon gjatë ditëve të javës gjatë orareve të shfaqjes së bisedave në orën 15:00.