Kelly Bensimon

Klea

Kelly Bensimon thotë se ndihet e sulmuar nga padia e Leah McSweeney kundër Bravo!

Kelly Bensimon thotë se ndihet e sulmuar nga padia e Leah McSweeney kundër Bravo!

Kelly Bensimon dëshiron të lihet jashtë përleshjes ligjore midis Bravo dhe shokut Amvise të vërteta të qytetit të Nju Jorkut” shap, Leah McSweeney.

Kelly Bensimon

Javen e shkuar, McSweeney ngriti një padi kundër Bravo, ekzekutiv i rrjetit, Andy Cohendhe producentët e shfaqjes, duke pretenduar në dokumentet e gjykatës se ajo ishte zgjedhur si pasardhëse e mundshme e Bensimoni.

Leah McSweeney

Vlerësimi i supozuar bazohej në episodin ikonik “Ishulli i frikshëm”, gjatë të cilit Bensimoni dukej e paqëndrueshme dhe jashtë realitetit. McSweeney pretendoi se producentët e ndoqën atë duke e ditur se ajo kishte luftuar me varësinë ndaj alkoolit dhe çështjet e shëndetit mendor, si një zëvendësim për Bensimoni. Ajo pretendoi se producentët u përpoqën ta dobësonin në mënyrë që ajo të jepte përmbajtje jashtë murit, të ngjashme me skenat e paraqitura në “Ishulli i frikshëm”.

Kelly Bensimon

Bensimoni foli me Page Six për të tërhequr zvarrë McSweeney’s tregim ligjor.

“Unë nuk jam i zemëruar,” i tha ajo gazetës. “Më pëlqejnë vetëm faktet. Unë mendoj se njerëzit duhet t’u përmbahen fakteve.”

Kelly Bensimon

Bensimoni pohoi se padia sugjeronte se ajo ishte e droguar ose duke shkuar për shkak të një avari të shëndetit mendor gjatë filmimit të udhëtimit të vajzave të sezonit 3 të RHONY.

Kelly Bensimon

Ajo këmbënguli se ishte e qëndrueshme mendërisht dhe kishte konsumuar vetëm një sasi të vogël alkooli, si në pak verë me akull. Bensimoni tha gjithashtu se padia nënkuptonte se ajo ishte shfrytëzuar nga rrjeti dhe prodhuesit, në përputhje me McSweeney’s pretendimet.

“Unë nuk jam viktimë”, deklaroi ish-modelja. “Unë nuk jam viktimë e askujt.”

Bensimoni shtoi – “Nuk ka asnjë mënyrë që të jem aq i suksesshëm sa jam në pronat e paluajtshme të nivelit të lartë nëse mund të bëhem viktimë.”

Leah McSweeney

Ajo gjithashtu theksoi – “Isha unë që e quajta ‘Ishullin e Frikshëm’. Unë i dhashë atë emër.”

Ndërmjetësi i pasurive të paluajtshme Douglas Elliman tha se ajo e quajti “prerë” gjatë xhirimit të episodit, sa herë që ndjente se skenat kishin rënë në një rrugë pa krye. Ajo shtoi se vendosi të shkonte në shtëpi herët kur ndjeu se niveli i intensitetit ishte përtej zonës së saj të rehatisë.

Leah McSweeney

Bensimoni vuri në dukje se ajo kishte dhënë një nga episodet më të paharrueshme televizive të realitetit në histori dhe se momentet ikonike nuk mund të krahasoheshin vërtet me McSweeney’s krime të filmuara.

“Unë jam një TV i mrekullueshëm,” Bensimoni deklaruar. “Gjithmonë më pëlqente të bëja shfaqjen, plus kjo do të thoshte se mund të jepja timen [daughters] diçka që askush nuk mund t’ua heqë atyre: një edukim i pabesueshëm.”

Leah McSweeney dhe Andy Cohen

Bensimonii cili shkoi në spinoff të filmit, Shtëpiake të vërteta: Trashëgimia e fundit e udhëtimit të vajzavebeson se McSweeney “po përpiqet të më përdorë për të marrë diçka për vete.”

Bensimon’s llogari u mbështet nga libri i Dave Quinn me temë Bravo, “Jo të gjithë diamantet dhe trëndafili”, i cili përfshinte dokumente që konfirmonin këtë Bensimoni u largua nga udhëtimi “pas [producers] i tha asaj se nuk mundej.”

“Unë isha duke filmuar gjashtë ditë në javë, nga fillimi deri në fund.” Bensimoni tha, sipas librit. “Kam filmuar gjatë gjithë kohës dhe mendoja se po ecja mirë. Ishte një nga vitet e mia më të mira.”

Leah McSweeney

“Por agjenti im ishte si”[the producers] janë vërtet të inatosur me ty dhe nuk e dinë nëse do të të kthejnë… Nuk e di pse ishte gjithë ky presion mbi mua, por kishte shumë armiqësi dhe më thanë se do të më anuloni nëse nuk shkova në udhëtim. Prandaj thashë [on the cast reunion show that aired on Bravo at the end of the season] se u detyrova.”

Një përfaqësues Bravo i deklaruar më parë McSweeney’pretendimet-“Një numër pretendimesh që janë bërë nga Leah McSweeney janë hetuar më parë dhe [found to be] të paargumentuara.”

Një përfaqësues për Andy Cohen mohuar gjithashtu McSweeney’s akuzat kundër tij të përshkruara në padi.