Kelly Bensimon pranon se do të jetë "Padyshim që do të jetë Bridezilla"

Klea

Kelly Bensimon pranon se do të jetë “Padyshim që do të jetë Bridezilla”

Kujdes, Nju Jork! Ka një bridezilla të lirshme, dhe ajo ka një dëshirë të madhe për fasule pelte. Nëse nuk e dini, Real Housewives of New York City alum Kelly Bensimon është fejuar. Dikush i vendosi një unazë!

Ajo së fundmi ka biseduar me The Messenger për planet e saj të dasmës së ardhshme. Kur foli me median, ajo tha se është plotësisht e përgatitur për të qenë një bridezilla. Ne jemi paralajmëruar.

Këtu vjen Bridezilla Kelly

Tani për tani, Kelly po përgatitet për sezonin e ardhshëm të Real Housewives Ultimate Girls Trip, por ajo është gjithashtu e gjunjëzuar në planifikimin e dasmës. Ajo u fejua me Scott Litner gjatë fundjavës së katër korrikut. Ata kanë faqet e tyre të vendosura në një martesë verore në 2024.

“Ne kemi një datë të 22 qershorit, kështu që të paktën e kemi atë,” tha Kelly. “Unë dhe vajzat e mia po përpiqemi patjetër të kuptojmë se çfarë do të bëjmë. Ata janë shumë të emocionuar.”

Edhe pse ka shumë eksitim në ajër, Kelly tha se planifikimi i një dasme është “një bishë”. Ajo është e bindur se personaliteti i saj me mirëmbajtje të lartë do ta transformojë atë në një bridezilla herët a vonë.

“Unë thashë, ‘Nuk mendoj se dua të bëhem bridezilla’. Dhe pastaj unë jam si, ‘Unë patjetër do të jem bridezilla’. Unë jam shumë i mirëmbajtjes kur bëhet fjalë për estetikën,” ngacmoi Kelly. “Vajzat e mia duan që ajo të jetë shumë e veçantë, kështu që padyshim që do të jetë një udhëtim i egër, kjo është e sigurt.”

Na pëlqen që Kelly është kaq e vetëdijshme këto ditë! Alum RHONY zbuloi gjithashtu detajet e ditës së madhe. Ajo dhe Scott planifikojnë të bëjnë një ceremoni të vogël martese, e ndjekur nga një festë masive në Hamptons. Ajo nuk është e sigurt nëse ndonjë nga miqtë e saj RHUGT do të vijë në ceremoni, por tha se të gjithë janë të ftuar në festën në Hamptons! Oh, të jesh një mizë në ato mure.

Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls: RHONY Legacy godet Peacock më 14 dhjetor, me episodet e reja që shfaqen çdo të enjte.