Kelly Bensimon Ends

Klea

Kelly Bensimon i jep fund fejesës me Scott Litner: “Jam vërtet e tronditur”

Kelly Bensimon i jep fund fejesës me Scott Litner: “Jam vërtet e tronditur”

Kelly Bensimon, i mëparshmi Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut ylli, ka zbuluar arsyen kryesore të vendimit të saj për të anuluar fejesën Scott Litner vetëm disa ditë para dasmës së tyre të planifikuar.

Kelly Bensimon

Në një intervistë ekskluzive me Us Weekly, Kelly, 56, bëri të ditur se Skotnjë konsulente e menaxhimit të pasurisë, nuk pranoi të nënshkruante një marrëveshje paramartesore, të cilën ajo e përshkroi si “flamuri i kuq i fundit”.

“Nuk kam arritur kaq larg në biznes dhe jetë për të filluar të marr vendime të këqija për shkak të një burri.” Bensimoni deklaruar me vendosmëri. “Ai nga të gjithë njerëzit duhet ta kishte kuptuar nevojën për të mbrojtur njëri-tjetrin përpara se të lidhnim nyjën. Jam vërtet i tronditur që ai refuzoi një paramartesë.”

Kelly Bensimon përfundon

Sipas Kelly, Litner besonte se ajo do të hynte në martesë pa mbrojtje ligjore, duke u mbështetur vetëm në besimin dhe besimin.

Lajmi për ndarjen e tyre doli të martën, më 25 qershor, vetëm katër ditë përpara dasmës së tyre të planifikuar në Boston. Bensimon’s informohet përfaqësuesi Us Weekly se ajo po merrte kohë për të përpunuar ndarjen përpara se të komentonte më tej.

Kelly Bensimon përfundon

Në një deklaratë të mëvonshme për Nevepërcolli përfaqësuesi Kelly’s zhgënjim: “Kelly është i zhgënjyer nga kjo kthesë e ngjarjeve. Ajo po priste me padurim një kapitull të ri emocionues në jetën e saj së bashku Skot kur gjithçka u bë e qartë për të vonë të martën pasdite.”

Pavarësisht planeve të anuluara të dasmës, Bensimoni theksoi fokusin e saj te familja, veçanërisht vajzat e saj Deti26, dhe Tedi24, nga martesa e saj e mëparshme me Gilles Bensimoni. “Kam vendosur që dy vajzat e mia janë prioriteti im dhe nuk do të eci përpara me këtë dasmë”, ka treguar ajo për Faqja e gjashtë.

Kelly Bensimon përfundon

Kelly dhe Litner u fejua gjatë një feste të katër korrikut në Liqenin e Gjenevës, Wisconsin, vitin e kaluar.

Duke reflektuar mbi propozimin, Bensimoni tregoi momentin spontan kur Skot ia bëri pyetjen, duke e kapur atë në një bikini rozë. Ajo e përshkroi fejesën e tyre si të vërtetë, ndryshe nga magjepsja e inskenuar që shihet shpesh në rrjetet sociale.

Kelly Bensimon përfundon

Fillimisht planifikonte një ceremoni në Litner’s në oborrin e shtëpisë së nënës në Massachusetts, e ndjekur nga një festë më e madhe në Hamptons, Kelly dhe Scott’s përgatitjet e dasmës kishin qenë duke u zhvilluar, me Bensimoni duke pranuar me lojëra se do të bëhej një “bridezilla totale” gjatë planifikimit.

Ndërsa ajo lundron në këtë kthesë të papritur të ngjarjeve, Kelly mbetet e fokusuar në prioritetet e saj familjare dhe personale, duke shënuar një kapitull të rëndësishëm në rrugëtimin e jetës së saj.