Kelly Bensimon anulon dasmën me Scott Litner

Klea

Kelly Bensimon anulon dasmën me Scott Litner

Epo, kjo është e pakëndshme. Vetëm katër ditë më parë Kelly Bensimon ishte vendosur të martohej me Scott Litner, ajo vendosi ta anulonte të gjithë këtë gjë. Ish-ylli i Real Housewives of New York City i ka lënë të gjithë me të njëjtën pyetje. Çfarë dreqin ndodhi?

Kelly Bensimon, vrapuese në rrugë në NYC dhe nuse e arratisur

Kelly dhe Scott u fejuan gjatë fundjavës së katër korrikut 2023. Që nga ajo kohë, Kelly ka qenë deri në gjunjë në planifikimin e dasmës dhe e entuziazmuar se sa e emocionuar ishte për të ecur përsëri në korridor në këtë fazë të jetës së saj. Në BravoCon 2023, ajo tregoi me krenari unazën e saj të fejesës dhe diskutoi se si ajo kishte më shumë se gjasa të bëhej një bridezilla.

Në përgatitje për jetën e saj të re, Kelly dha me qira apartamentin e saj dhe u transferua me Scott. Ajo gjithashtu sapo u kthye nga një udhëtim beqarie në Xhamajka. Tani, krejt papritur, ajo është duke goditur frenat e romancës dhe duke ofruar zero shpjegim për atë që ndodhi. Sipas Page Six, Kelly i mbajti gjërat shkurt dhe ëmbël në një deklaratë që konfirmonte ndarjen.

“Kam vendosur që dy vajzat e mia janë prioriteti im dhe nuk do të eci përpara me këtë dasmë”, tha ajo.

Me sa duket, Kelly ishte dashur të merrte fustanin e saj të nusërisë në fillim të kësaj jave. Po atë ditë, ajo ia dha lajmin Scott se nuk po eci përpara me dasmën.

Ne jemi të dëshpëruar të dimë se çfarë ka bërë që kjo martesë të shkojë papritmas nga binarët, por mund të kalojë pak kohë para se të marrim përgjigje. Për fat të keq, Kelly tha se ajo dëshiron një “privacy” ndërsa ajo rendit përmes të gjitha emocionet e saj.

Ne do të presim që Kelly ta shpjegojë këtë. Ndërkohë, nëse keni marrë Kelly dhe Scott një dhuratë martese, tani është ndoshta një moment i mirë për të gjetur faturën dhe për ta kthyer atë.

Dhe me gjithë seriozitetin, shpresojmë që je mirë, Kelly.