Kë zgjedh Charity Lawson?

Klea

Kë zgjedh Charity Lawson?

Sezoni i Charity Lawson i Bachelorette po mbyllet dalëngadalë dhe java e vendlindjeve tashmë po afron. Katër meshkujt e fundit përfshijnë Joey Graziadei, Aaron Bryant, Dotun Olubeko dhe Xavier Bonner. Ndërsa Charity ka një lidhje të shkëlqyer me secilën prej tyre, ajo mund të zgjedhë vetëm një burrë për t’i dhuruar trëndafilin e saj të fundit. Falë Reality Steve, ne e dimë saktësisht se si përfundon Sezoni 20 i Bachelorette. Vazhdoni të lexoni për të zbuluar spoilerët e finales së Bachelorette dhe se cili njeri me fat do të marrë trëndafilin e fundit të Charity.

Aaroni është eliminuar pas vendlindjeve

(Fotografia: ABC)

Shkatërrimi i parë që zbuloi Reality Steve përfshin ceremoninë e trëndafilave pas qyteteve të lindjes, ku Aaroni eliminohet përfundimisht. Aaron mori takimin e parë një me një të sezonit dhe ka pasur një lidhje të qëndrueshme me Charity që nga fillimi. Sidoqoftë, Aaron u përfshi në dramë me Brayden Bowers, gjë që bëri që disa shikues të fillonin ta shihnin atë si një zuzar.

Nuk dihet saktësisht pse Charity e dërgoi Aaron në shtëpi pas qyteteve të lindjes. Megjithatë, Reality Steve raporton se ai kthehet gjatë javës së suitave fantazi. Vështrimi paraprak për pjesën e mbetur të sezonit ngacmon një garues të eliminuar më parë që kthehet për të folur me Charity. Tani e dimë se konkurrenti është Aaron.

Realiteti Steve tregon se Charity kishte një bisedë me Aaron pas kthimit të tij dhe madje i dha atij një takim tjetër më vonë atë natë. Megjithatë, të dy nuk ishin në gjendje t’i zgjidhnin gjërat dhe Aaroni nuk u bashkua me burrat e mbetur.

Xavier dërgohet në shtëpi diku gjatë javës së suitës fantastike

(Fotografia: ABC)

Eliminimi i radhës është Xavier, i cili përfundimisht renditet i treti. Reality Steve është i bindur se Xavier ia del në javën e suitave fantastike. Megjithatë, ai është i paqartë saktësisht se kur është dërguar në shtëpi. Ndërsa është e mundur që Xavier nuk ka marrë një trëndafil në ceremoninë e trëndafilave pas suitave fantazi, Reality Steve gjithashtu mendon se ai mund të ishte dërguar në shtëpi gjatë takimit të tij gjatë natës.

Nuk është befasi të mësosh se Xavier nuk është marrësi i fundit i trëndafilit, pasi marrëdhënia e tij me Charity goditi një pengesë gjatë episodit të javës së kaluar. Xavier pranoi për Charity se ideja për t’u përkushtuar me një person afatgjatë ishte e frikshme për të, gjë që e bëri të kuptueshme që ajo të ndihej e shqetësuar. Charity përfundimisht i dha Xavier një trëndafil, por megjithatë kishte disa hezitime.

Traileri i mes-sezonit gjithashtu ngacmon një bisedë midis Charity dhe Xavier. Charity shihet duke adresuar shqetësimet e saj se ai nuk e di se çfarë dëshiron. Sido që të jetë, Reality Steve është i sigurt se Xavier nuk do të arrijë në dy finalet.

Joey është i dyti i dytë

(Fotografia: ABC)

Xhoi është i dyti, dhe Reality Steve është i sigurt se ai merr një trëndafil në ceremoninë e trëndafilave pas suitave fantazi. Traileri i mes-sezonit tregon Charity duke thënë se ajo ishte e dashuruar me më shumë se një person. Pra, meqenëse Joey kalon në dy finalet, do të ishte e drejtë të supozohej se ai është një nga njerëzit për të cilët Charity flet. Ndërsa ai nuk fiton, marrëdhënia e tij me Charity bëhet padyshim mjaft serioze.

Disa shikues ishin të shqetësuar se Joey mund të mos i kalonte qytetet e lindjes, kur previewi ngacmoi babanë e tij duke e pyetur Charity nëse ajo e njihte vërtet. Pavarësisht shqetësimeve të babait të tij, Joey padyshim ia kalon qytetin e lindjes, si dhe javën e suitave fantazi.

Realiteti Steve pranoi faktin që Xhoi është i preferuari i fansave, si dhe mundësinë që shumë fansa do të mërziteshin kur mësonin se ai nuk fiton. Meqenëse Joey është në vendin e dytë, ka shumë mundësi që ai të zgjidhet si kryesuesi i radhës i The Bachelor, pasi ai nuk është përfolur të shfaqet në Bachelor In Paradise.

Dotun është i fejuar me bamirësi!!

(Fotografia: ABC)

Pasi Aaron, Xavier dhe Joey eliminohen, Dotun është kërkuesi me fat për të marrë trëndafilin e fundit të Charity. Është e qartë që në fillim se Charity dhe Dotun kanë një lidhje të veçantë. Është bërë gjithnjë e më e dukshme çdo javë. Charity bëri përpjekje të veçanta për ta tërhequr Dotun mënjanë në mjediset e grupit, madje e zgjodhi atë për dy takime kokë më kokë.

Dotun jo vetëm që merr trëndafilin e fundit të Charity, por edhe fejohet me të. Sezoni i Charity do të ketë fundin tradicional që dëshirojnë fansat e Bachelor Nation—një angazhim që ka një shans real për të punuar.

Sezoni i Charity përfundoi xhirimet në fund të prillit, kështu që Charity dhe Dotun janë fejuar prej rreth tre muajsh. Realiteti Steve është i bindur se çifti është ende i fortë. Kjo është sigurisht freskuese për të dëgjuar kur bëhet fjalë për Kombin Bachelor.

NA TRUAN – KUSH PRITET TË MIRË TRENDALIN FINAL TË BAMIRËSISË?