Katie Maloney zbulon rregullat e pompës 'makthi më i keq'

Klea

Katie Maloney zbulon rregullat e pompës ‘makthi më i keq’

Të jesh një yll realiteti do të ishte e vështirë për disa arsye. Grevat e industrisë së argëtimit të vitit 2023 zbuluan shumë nga këto arsye. Edhe përtej kësaj, duke supozuar se një mjedis pune në TV realitet do të ishte sa më i sigurt që të jetë e mundur, do të kishte ende një taksë psikologjike për t’u marrë parasysh.

Katie Maloney sigurisht që e ka marrë në konsideratë atë taksë, veçanërisht pasi ka parë vetë një TV realitet. Në episodin debutues të podcast-it të saj të ri, Me mungesë respekti, Katie diskutoi finalen e sezonit 4 të Real Housewives të Salt Lake City me ish-in e saj. Rregullat e Vanderpompës bashkë-yll, Dayna Kathan.

Për ata që jetojnë nën një shkëmb, finalja e Sezonit 4 pa Monica Garcia të ekspozuar për pjesën e saj në funksionimin e një llogarie troll drejtuar SLC Housewives. Për Katie, kjo goditi një nga frikërat e saj më të thella si një yll realiteti.

Katie e Pump Rules i quan veprimet e Monica Garcia në RHOSLC “të tmerrshme”

Lidhur me finalen, Katie tha: “Ajo që ndodhi me Monicën dhe e gjithë kjo pjesëmarrje në këtë llogari troll është në fakt makthi im më i keq”. Ajo shpjegoi se aftësia e Monikës për të “infiltruar” në grupin e miqve ishte e frikshme. Katie tha më tej se Monica mund të kishte qenë e sinqertë për përfshirjen e saj të mëparshme me Reality Von Tease.

“Ka një mënyrë për ta bërë këtë,” shpjegoi ajo, “por fakti që ajo nuk e bëri dhe më pas kur e thirrën jashtë, ajo e dyfishoi atë, ishte kaq bruto. Dhe thirrja e emrit!” Ajo e sulmoi më tej Monikën: “Nuk ka asgjë të keqe të mos i besosh dikujt kur ai hyn në një grup dhe po ndan gjëra që janë intime. Ishte e tmerrshme.”

Sa i përket “skenarit të makthit”, Katie gjithashtu ndau: “Ky është makthi im më i keq, sepse unë jam gjithmonë shumë i kujdesshëm kur njerëzit vijnë në grupin tonë ose në shfaqje. Sepse nuk e di se cilat janë motivet e tyre dhe nuk u besoj njerëzve.”

Vanderpump Rules kthehet në Bravo të martën, më 30 janar në orën 8/7c. Deri atëherë, kapni The Real Housewives of Solt Lake City gjatë të njëjtit orar këtë javë, përpara pjesës përfundimtare të ribashkimit javën e ardhshme.