Katie Maloney

Klea

Katie Maloney thotë se nuk ka folur me Lala Kent që nga ribashkimi, e akuzon atë për prishje të besimit

Katie Maloney ndan se ajo nuk ka folur me Lala Kent që nga ribashkimi, e akuzon atë për prishjen e besimit

Katie Maloney e ka bërë të qartë se miqësia e saj me shokun Rregullat e Vanderpompës yll Lala Kent mund të jetë përtej riparimit.

Katie Maloney

Gjatë një episodi të “Jo i dobët por jo i shëndoshë” podcast të martën, 2 korrik, Maloney37 vjeç, shprehu ndjenjat e saj të vazhdueshme për marrëdhënien e tyre të prishur.

“Unë nuk kam folur me të që nga ribashkimi,” Katie zbuloi, duke vënë në pah habinë e saj në te Lales komente kritike gjatë ribashkimit të sezonit 11. “Mendoj se ajo mendon se kur nuk e sheh, nuk ka ndodhur. Por ne i zgjidhëm (gjërat fillimisht), folëm për gjërat në San Francisko (gjatë finales së sezonit). Ne patëm një moment në varkë që ishte shumë më i gjatë se sa patë.

Katie Maloney

Tensioni ndërmjet Maloney dhe Kenti rifilloi në fund të sezonit, me akuza për diskutime në prapaskenë që Katie gjetur joautentike.

“Ndjeva sikur padyshim që ajo kishte mbajtur disa ndjenja dhe kishte menduar disa gjëra që nuk e dija se i kishte ndjerë. Dhe kështu ajo po i ruante për ribashkimin, gjë që nuk e ndjeva se ishte super autentike.” Katie vuri në dukje. “Të ulesh aty dhe të quhesh person joautentik ose fals. Por ndërkohë, jam ulur pranë dikujt që mendoja se e njihja dhe e njihja shumë mirë dhe ishte i hapur dhe i sinqertë me mua, por që ndihej në një mënyrë të caktuar për mua për një kohë shumë të gjatë. Kjo ishte tronditëse.”

Katie Maloney

Kur pyetet për mundësinë e faljes Lala për tradhtimin e besimit të saj, Katie ishte e paqartë.

“Jo. Sapo të më shkelësh kështu besimin, është shumë e vështirë të kthehesh. Besimi është gjëja më e rëndësishme për mua. Dhe kur përpiqesh të më manipulosh me këtë dhe e përdor kundër meje dhe thua se kemi biseduar për këto gjëra.” Maloney deklaruar. “Këto nuk ishin ato lloj bisedash që ishin menduar për kamerën. Jo gjithçka është. … Më lejohet të kem një lloj privatësie dhe të flas për emocionet me njerëzit. Unë bëj me nënën time, bëj me miqtë e tjerë.”

Katie Maloney

Një pikë e rëndësishme mosmarrëveshje e ngritur në ribashkim ishte e Kentit pretendojnë se Maloney kishte probleme me Ariana Madix, e cila Katie synonte të ngrinte në emision, por më vonë u tërhoq.

Lala shtjelluar mbi këtë në një episod të majit të “Rregullat e Vanderpump pas shfaqjes,” duke thënë, “Unë mendoj se ne ishim në mosmarrëveshje sepse nga këndvështrimi im ajo nuk ishte shumë e sinqertë këtë sezon. Unë nuk e njoh atë Katie (sepse) arsyeja pse ajo dhe unë vërtet lidhemi me të vërtetë është sepse ne nuk jemi dema-t. Mund të mos ju pëlqejë ajo që del nga goja jonë, mund të jetë e ashpër ose agresive, por kjo është ajo që është.”

Katie Maloney

Maloney kundërshtoi se nuk kishte nevojë të transmetoheshin çështjet e zgjidhura më parë me Madix39, publikisht.

“Unë u mërzita jashtë. Nuk ishte tronditëse (nga Lala për të thënë këtë) sepse është njësoj si, ‘OK, mirë, ju mund ta kishit ngritur këtë fjalë për fjalë në çdo kohë sezonin e kaluar’” Katie drejtuar. “Do të kishte qenë shumë më e rëndësishme.”

Katie Maloney

Ajo i trajtoi gjithashtu akuzat e ribashkimit si lëvizje strategjike Kenti për ta minuar atë, duke i përshkruar ato si një “taktikë” për ta bërë atë “të duket keq”.

Duke reflektuar mbi ndjenjat e saj ndaj Ariana, Katie theksoi se xhelozia nuk ishte një faktor në dinamikën e miqësisë së tyre.

Katie Maloney

“Sepse jam vërtet shumë i lumtur për (shoqët e mi). Ajo që është e mirë për ta është e mirë për të gjithë ne në fund të ditës. Por unë mendoj se pranimi se mund të jesh xheloze – por edhe shumë e lumtur – dhe të mos ndikojë negativisht në mendimin tënd ose në mënyrën se si do të veproni në miqësinë tuaj me ta”, tha ajo.

“Mendoj se është një energji e humbur të jesh xheloz për miqtë e tu, kur thjesht mund t’i përkrahësh ata.”

Katie Maloney

Si Rregullat e Vanderpompës fansat presin lajme për të ardhmen e spektaklit, Katie Maloney mbetet optimiste.

“Unë nuk do të shqetësohem derisa të jetë koha për t’u shqetësuar,” tha ajo, duke sinjalizuar qasjen e saj të qetë ndaj të ardhmes së pasigurt të serialit në Bravo.