Vanderpump Rules

Klea

Katie Maloney thotë se është distancuar nga aktorët e “Vanderpump Rules” pas ribashkimit dramatik!

Katie Maloney thotë se është distancuar nga aktorët e “Vanderpump Rules” pas ribashkimit dramatik!

Katie Maloney kohët e fundit është hapur për marrëdhëniet e saj aktuale me të Rregullat e Vanderpompës shokët e kastës, duke zbuluar një distancë të konsiderueshme midis saj dhe pjesës më të madhe të grupit që kur shfaqja u pezullua.

Katie Maloney

Në një intervistë në “Jo i dobët por jo i shëndoshë” podcast më 2 korrik, Katie37-vjeçarja ishte e sinqertë në lidhje me kontaktet e saj të kufizuara me kolegët e saj, veçanërisht Tom Sandoval.

“Unë nuk e shoh atë. Unë nuk shoh askënd,” pranoi ajo, megjithëse ajo specifikoi një përjashtim. “Do të shihja Ariana (Madix), por ajo është në Fixhi (xhirimi). Ishulli i Dashurisë SHBA).”

Katie Maloney

LIDHUR: Katie Maloney kritikon Lala Kent për ndarjen e grindjeve private në ribashkimin emocional dhe dramatik të “Vanderpump Rules”

Katie është fokusuar shumë në sipërmarrjen e saj të biznesit me Arianadyqani i sanduiçëve me emrin Diçka rreth saj.

Katie Maloney

LIDHUR: Ylli i ‘Vanderpump Rules’ Katie Maloney BLASTS Komentet e Lala Kent rreth SAH

Pavarësisht distancës fizike, Maloney përpiqet të mbajë Madix përditësuar: “Unë flas me Ariana gjatë gjithë kohës. Unë fola me të mbrëmë për një kohë të gjatë, vetëm për ta informuar për gjithçka që po ndodh. Por ka një ndryshim masiv kohor që po ndodh,” shpjegoi ajo.

Ariana Madix

“Thjesht përpiqem ta mbaj atë në lidhje me gjithçka që po ndodh. Por ndonjëherë është e vështirë sepse dua që ajo të jetë pranë dhe të përjetojë gjithçka.”

Duke kaluar verën e saj me Dayna Kathan, një ish VPR alum dhe bashkë-pritësja e saj aktuale e podcast-it, Katie duket të jetë më pak i shqetësuar për përfundimin e mundshëm të Rregullat e Vanderpompës.

Katie Maloney

Duke iu përgjigjur pyetjeve për të ardhmen e emisionit, ajo u shpreh: “Dmth, nuk do të shqetësohem derisa të vijë koha për t’u shqetësuar. Dhe nuk duket se është koha për t’u shqetësuar.”

Maloney Ndjenja për shokët e saj të aktorit u bë jehonë në një paraqitje në mars në “Skedarët Viall,” ku ajo shprehu zhgënjimin e saj me dinamikën e grupit jashtë kamerave.

Katie Maloney

“Çfarë grupi? Ata as nuk frekuentohen,” Katie u përgjigj ashpër, duke theksuar dëshirën e saj për të mos mbajtur një fasadë miqësie.

Ajo shtjelloi rritjen e saj personale dhe standardet që vendos tani për marrëdhëniet e saj: “Përmes rrugëtimit tim të shërimit, kam arritur një marrëveshje me veten me standardin e njerëzve që dua të kem në jetën time. Dhe nëse ky personazh nuk i plotëson kriteret, unë thjesht nuk do ta kem atë. Dhe po, ndërto kufij.”

Katie Maloney

ICYMI: Katie Maloney ndan se ajo nuk ka folur me Lala Kent që nga ribashkimi, e akuzon atë për prishjen e besimit

Ky udhëtim shërues duket veçanërisht i rëndësishëm në dritën e konfliktit të saj të fundit me Lala Kent, gjë që u theksua në ribashkimin e emisionit.

Lala Kent

Lala i akuzuar Katie të bisedave private që nuk adresoheshin në ekran, të cilave Maloney u përgjigj: “Ndihesha sikur padyshim që ajo kishte mbajtur disa ndjenja dhe kishte menduar disa gjëra që nuk e dija se i kishte ndjerë. Dhe kështu ajo po i ruante për ribashkimin, gjë që nuk e ndjeja se ishte super autentike,” reflektoi ajo.

“Të ulesh aty dhe të quhesh person joautentik ose fals. Por ndërkohë, jam ulur pranë dikujt që mendoja se e njihja dhe e njihja shumë mirë dhe ishte i hapur dhe i sinqertë me mua, por që ndihej në një farë mënyre për mua për një kohë shumë të gjatë. Kjo ishte tronditëse.”

Lala Kent

Katie deklaroi me vendosmëri se falja Kenti do të ishte e vështirë: “Sapo të më shkelësh kështu besimin, është shumë e vështirë të kthehesh. Besimi është gjëja më e rëndësishme për mua. Dhe kur përpiqesh të më manipulosh me këtë dhe e përdor kundër meje dhe thua se kemi biseduar për këto gjëra”, tha ajo.

Katie Maloney

“Këto nuk ishin ato lloj bisedash që ishin menduar për kamerën. Jo gjithçka është. … Më lejohet të kem një lloj privatësie dhe të flas për emocionet me njerëzit. Unë bëj me nënën time, bëj me miqtë e tjerë.”

Si Katie lundron në këto marrëdhënie të tensionuara, mbetet e paqartë se çfarë i pret e ardhmja për të dhe për pjesën tjetër të kastit të Vanderpump Rules.