Katie Maloney nuk mund ta falë Lala Kent pas ribashkimit të VPR

Klea

Katie Maloney nuk mund ta falë Lala Kent pas ribashkimit të VPR

Katie Maloney ishte një nga të paktët Rregullat e Vanderpompës yjet që përfunduan ribashkimin e sezonit 11 në anën e duhur të historisë. Lala Kent dhe Scheana Shay mund të ketë goditur me thikë Ariana Madix në shpinë, por Katie është një vajzë e një vajze. Katie mbeti pas Arianës pa marrë parasysh çfarë, gjë që është shumë e lehtë për t’u bërë duke marrë parasysh pozicionin e saj në Skandovalin e të gjithave.

Katie dhe Lala kishin probleme shumë përpara ribashkimit të Pump Rules. Shkrimi ishte në mur që miqësia e tyre të shkatërrohej dhe ribashkimi dukej si fundi i tij. Tani që jemi në mes të sezoneve, Katie po reflekton për gjithçka që ra gjatë ribashkimit. Plus, ajo po i informon fansat për statusin e marrëdhënies së saj, apo mungesën e saj, me Lalën.

Katie ka mbaruar me Lalen

Katie së fundmi u shfaq në podcastin Not Skinny por Not Fat për të shpaketuar sezonin 11 të VPR. Ajo konfirmoi se nuk ka folur me Lalën që nga xhirimet e ribashkimit. “Natyrisht, ajo kishte mbajtur disa ndjenja dhe kishte menduar disa gjëra që unë nuk e dija se i kishte ndjerë,” tha Katie për performancën e Lalës. “Dhe kështu ajo po i ruante për ribashkimin, gjë që nuk e ndjeva se ishte super autentike.” Lala është mbretëresha e thirrjes së njerëzve për pavërtetësinë e supozuar, kështu që kjo duhet të thumbojë.

Në përgjithësi, Katie nuk sheh të ardhme për të riparuar miqësinë me Lalën. “Sapo më shkel kështu besimin, është shumë e vështirë të kthehesh. Besimi është gjëja më e rëndësishme për mua,” shpjegoi Katie. Ajo shtoi se ndihet sikur i lejohet të bëjë biseda me miqtë e saj që nuk janë për kamera, por Lala e përdori atë kundër saj për të çuar më tej qëndrimin e saj në emision. Pra, sa i përket statusit aktual të miqësive në VPR? Ende një rrëmujë absolute.