Lala Kent

Klea

Katie Maloney kritikon Lalën për ndarjen e grindjes private në ribashkimin e “Vanderpump Rules”

Katie Maloney kritikon Lalën për ndarjen e grindjes private në ribashkimin e “Vanderpump Rules”

Katie Maloney adresoi akuzat e bëra nga Lala Kent gjatë pjesës së parë të Rregullat e Vanderpompës ribashkimi i sezonit 11 në Instagram Story. Lala kishte pohuar se Katie ndihej i braktisur nga Ariana në dyqanin e tyre sanduiçësh, Diçka rreth saj, dhe të akuzuar Ariana vonesa në pagesat e qirasë. Ne pergjigje, Katie postuar,

Lala kent

“Unë jam dikush që kam vuajtur nga sindroma e mashtruesve për aq kohë sa e kam njohur veten. Prandaj isha i shqetësuar për hapjen e dyqanit të sanduiçëve vetë. Kështu që kur Ariana po kalonte jo vetëm një botë të lënduar, por edhe duke marrë disa mundësi të mahnitshme, që ndryshuan shumë gjëra gjatë një kohe të rëndësishme. Isha jashtëzakonisht e ndjeshme ndaj asaj që po kalonte ajo, por edhe shumë mbështetëse.”

Katie shpjegoi ndjenjat e saj për të qenë e mbingarkuar nga përgjegjësitë e hapjes së restorantit të tyre, gjë që e bëri atë t'i besonte Lala.

Lala Kent

“Isha duke u përballur me pasiguri të pamasë për atë që mund të merrja përsipër dhe thjesht nuk doja ta vë atë mbi të. Pata një përgjigje emocionale që nuk ndihej e përshtatshme ta çoja në derën e saj të përparme, kështu që shkova atje ku u ndjeva i sigurt. Ose ku mendoja se ndihesha e sigurt”, vazhdoi ajo. “Derisa të gjeja bisedën e duhur me të Ariana. Gjë që sigurisht e bëra. Dhe që atëherë kemi pasur shumë.”

Në një tjetër histori në Instagram, Katie kritikuar te Lales vendimin për të ndarë publikisht bisedën e tyre private. “Të më njohësh do të thotë të dish se vlerësoj besimin, besnikërinë(,) dhe integritetin”, tha ajo.

Lala Kent

Rregullat e Vanderpump Pas Shfaqjes, Lala shpjegoi këndvështrimin e saj për marrëdhëniet e tyre të tensionuara.

“Mendoj se ishim në mosmarrëveshje sepse nga këndvështrimi im, ajo nuk ishte shumë e sinqertë këtë sezon, dhe unë nuk e njoh këtë. Katie. Për shembull, arsyeja pse ajo dhe unë jemi vërtet të çmendur lidhur, është sepse ne nuk jemi bullsh*t. Mund të mos ju pëlqejë ajo që del nga goja jonë. Mund të jetë e ashpër ose agresive, por si duket, kjo është ajo që është.” Lala tha.

Ajo kujtoi një telefonatë të rëndësishme që përfshinte Katie dhe një producent. “Më kujtohet mirë telefonata. Ishte një telefonatë mes meje, Jeremiah (prodhues), dhe Katie. Mendova se do të ishte një telefonatë e mrekullueshme, – vuri në dukje Lala, duke shtuar, “por me sa duket, ajo ditë ishte e kundërta, sepse telefonata ishte e mbytur”.

Lala Kent

Katie më pas shpjegoi hezitimin e saj për t'u përballur me të tjerët nëse nuk ndihet vërtet e mërzitur në atë kohë. “Më kujtohet mirë telefonata. Ishte një telefonatë mes meje, Jeremiah (prodhues), dhe Katie. Mendova se do të ishte një telefonatë e mrekullueshme, por ajo sqaroi, “nëse nuk jam vërtet e mërzitur me dikë, në atë kohë, për momentin, nuk do të mërzitem me të”, më vonë. kamera.

Lala përmendi gjithashtu një bisedë rreth dinamikës brenda grupit të tyre. “Ne kishim folur që grupi të ishte si Bobbleheads, kjo Ariana dhe Tom (Sandoval) rrethojnë veten me. Dhe tani, ju jeni kthyer në një, ” Lala tallur, duke vënë në dukje një ndryshim në e Katie sjellje.