Katie Maloney Komentet mbi Tom Schwartz Marrëdhëniet Hendeku Mosha

Klea

Katie Maloney Komentet mbi Tom Schwartz Marrëdhëniet Hendeku Mosha

Gjatë sezonit 11 të Vanderpump Rules, shikuesit panë ish-Bubbas Tom Schwartz dhe Katie Maloney të dy kanë romancë me të njëjtën grua, Tori Keeth. Disa menduan se ishte një lloj konkurrence e çuditshme mes çiftit të divorcuar.

Pastaj Schwartz përfundoi “situatën” e tij me Jo Wenberg. Ishte e trishtueshme sepse ai e drejtoi atë. Por Schwartz u kthye duke u takuar me Sophia Skoro. Shoqja e tij e re është 18 vjet më e vogël. Dhe Katie ka disa mendime për këtë çështje.

Katie nuk është “mohore”

Katie ishte e ftuar në podcastin Everything Iconic me Danny Pellegrino, ku ajo u shpreh poetike për dashurinë e re të ish-it të saj. Ajo pranoi se nuk “di shumë” për çiftin.

“Unë e di që ajo është e re. Dhe unë nuk jam një person i tipit moshatar. Mendoj se nëse ka një lidhje atje, atëherë kjo është më e rëndësishmja,” shpjegoi Katie. “Dua të them, mendoj se koha do të tregojë nëse jeni apo jo një ndeshje për dikë. Dhe ndonjëherë mosha bëhet një faktor.”

Tori ishte 25 vjeç, kështu që ajo ishte më e re se Schwartz dhe Katie. Po për atë romancë? Katie deklaroi se ajo nuk ishte në dijeni që Schwartz dhe Tori “kishin një gjë”. Ajo mendoi se Schwartz ishte i përfshirë me Jo.

“Nuk e kisha ndërmend që të shndërrohej në këtë garë. Nuk e dija se ku qëndronin me gjithë këtë. Dhe nuk do të filloja të bëja pyetje,” tha ylli i VPR. “Sepse do të ndihej sikur tani po e kthej në atë. Kështu që thjesht po përpiqesha të shtiresha sikur nuk e dija.”

Katie dhe Tori kanë mbajtur kontakte pas mbylljes së sezonit 11 të Pump Rules. Herë pas here, ne do të dërgojmë një mesazh. Ose Instagram apo diçka e tillë, por ne nuk kemi pëlqyer shoqërimin”, tha Katie. “Dua të them, ishte shumë rastësore.”

Sezoni 11 i Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.