Katie Maloney i përgjigjet Lala Kent duke mos e ndjekur atë

Klea

Katie Maloney i përgjigjet Lala Kent duke mos e ndjekur atë

Më 11 prill, ne raportuam për Lala Kentit e lehtë kundër Katie Maloney dhe Ariana Madix. Lala ka bërë unfollow miqtë e saj të dikurshëm në Instagram.

Kjo mund të mos duket si një punë e madhe, por në kontekstin e sezonit 11 të Vanderpump Rules, mund të thotë shumë. Lajmi për mos ndjekjen e Lalës erdhi menjëherë pas raportimeve se ajo ishte në një vend shumë të keq me Arianën.

Meqenëse Katie dhe Ariana janë të shtrënguar si gishtat e kryqëzuar, një problem me njërin në përgjithësi do të thotë një problem me tjetrin. Megjithatë, Katie ishte ende mjaft e befasuar. Shikojeni atë të shpjegojë reagimin e saj më poshtë.

Katie nuk është e sigurt se ku qëndron me Lalën

Në një intervistë për Us Weekly, Katie iu drejtua unfollow-it të Lalës, së bashku me vendin ku qëndrojnë të dy aktualisht. E pyetur konkretisht për unfollowing-un, Katie tha: “Këtë e mora vesh përmes një postimi në Instagram. Unë dhe Lala, më shumë se një vit më parë, kishim kaluar disa gjëra dhe i riparuam, mendova.”

Ajo vazhdoi, “Dhe më pas, sezonin e kaluar … ne u futëm në disa grindje.” Katie tha se ndjente se ajo dhe Lala “nuk po shihnin sy për sy në shumë gjëra”. Si e tillë, asaj në fund iu desh të merrte përgjigjen: “Nuk jam plotësisht i sigurt. Nuk di vërtet çfarë të them për këtë.” Duket se Katie ishte edhe më konfuze se fansat.

Scheana Shay ishte në një telefonatë me Katie për intervistën dhe i dha asaj dy cent gjithashtu sipas kërkesës. “E di se si është ndier Lala prej pak kohësh. Një gjë e madhe në ribashkim ishte që Lala thjesht donte që të gjithë të thoshin të vërtetën.”

Scheana vazhdoi, “Dhe gjërat për të cilat Katie dhe unë i kemi treguar të dy, qoftë për Arianën në mënyrë specifike, dyqanin e sanduiçëve, shfaqjen – çfarëdo qoftë ajo – ajo thjesht donte që ne t'i thonim ato që i kishim thënë. ajo për të gjithë të tjerët.” Scheana zbuloi se ajo dhe Lala ishin ende në një vend të mirë.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.