Lala Kent

Klea

Katie Maloney hedh hije ndaj koleges Lala Kent për “Living in the Comment Section”

Katie Maloney hedh hije ndaj koleges Lala Kent për “Living in the Comment Section”

Në një episod të fundit të “Jo i dobët por jo i shëndoshë” Podkasti u transmetua më 2 korrik, Katie Maloney e Rregullat e Vanderpompës thirri me delikatesë bashkë-yllin e saj Lala Kent për të qenë potencialisht shumë i shqetësuar për opinionin publik, pavarësisht se akuzon të tjerët për të njëjtën sjellje.

Katie Maloney

“A do të thoni se (ajo ishte) duke jetuar në seksionin e komenteve?” Katie tallur, duke iu referuar te Lales akuzat gjatë ribashkimit të Sezonit 11 që anëtarët e tjerë të kastit, duke përfshirë James Kennedy dhe Scheana Shaypo vepronin bazuar në atë që besonin Bravo fansat prisnin prej tyre.

Sezoni i fundit i Rregullat e Vanderpompësi cili rifilloi vetëm disa muaj më pas Tom Sandoval’s afera shumë e publikuar me Rachel “Raquel” Leviss i dha fund lidhjes së tij afatgjatë me Ariana Madixpa mbështetjen fillestare për Ariana.

Rregullat e Vanderpompës

Megjithatë, ndërsa sezoni përparonte, disa besnikëri filluan të zhvendoseshin, me Lala konkretisht duke pyetur e Arianës trajtimin e ndarjes.

Lala nxiti polemika të mëtejshme në ribashkim duke akuzuar Katie të folurit për Ariana pas shpine pa iu drejtuar direkt në emision.

Katie Maloney

“Mendoj se ishim në mosmarrëveshje sepse nga këndvështrimi im, ajo nuk ishte shumë e sinqertë këtë sezon. Unë nuk e njoh atë Katie (sepse) arsyeja pse ajo dhe unë vërtet lidhemi me të vërtetë është sepse ne nuk jemi dema.” Lala shpjeguar në një episod të majit të “Rregullat e Vanderpump Pas shfaqjes.”

“Mund të mos ju pëlqejë ajo që del nga goja jonë, mund të jetë e ashpër ose agresive, por kjo është ajo që është.”

LIDHUR: Katie Maloney kritikon Lala Kent për ndarjen e grindjes private në ribashkimin e “Vanderpump Rules”

Lala Kent

Kenti pastaj akuzat e detajuara rreth Maloney komente në lidhje me Ariana: “Ajo po acarohej si, ‘Unë jam i vetmi që bëj gjëra për këtë shfaqje sanduiç. Ku eshte ajo? Ajo është gjithmonë vonë për gjysmën e qirasë së saj. Ajo po e lëshon topin’” Lala pretenduar.

“Ajo ishte shumë e shqetësuar për lëkundjen e varkës pasi investoi qindra mijëra dollarë në këtë restorant dhe partneri i saj i biznesit është Ariana. Nuk mund të them se nuk do të ndihesha njësoj. Unë ndoshta do. Ajo kishte mendime. Mund të kesh mendime dhe të kesh akoma e Arianës mbrapa.”

Katie Maloney

Në përgjigje të këtyre akuzave, Katie mbrojti veprimet e saj dhe pajtimin e saj parasezonal me Ariana në podkastin e së martës.

“Ndjeva sikur padyshim që ajo kishte mbajtur disa ndjenja dhe kishte menduar disa gjëra që nuk e dija se i kishte ndjerë. Dhe kështu ajo po i ruante për ribashkimin, gjë që nuk e ndjeva se ishte super autentike.” Katie tha.

“Të ulesh aty dhe të quhesh person joautentik ose fals. Por ndërkohë, jam ulur pranë dikujt që mendoja se e njihja dhe e njihja shumë mirë dhe ishte i hapur dhe i sinqertë me mua, por që ndihej në një mënyrë të caktuar për mua për një kohë shumë të gjatë. Kjo ishte tronditëse.”

Katie Maloney

Katie gjithashtu shprehu dyshime për pajtimin me Lala: “Sapo më shkel kështu besimin, është shumë e vështirë të kthehesh. Besimi është gjëja më e rëndësishme për mua. Dhe kur përpiqesh të më manipulosh me këtë dhe ta përdorësh kundër meje dhe të thuash që kemi biseduar për këto gjëra”, vazhdoi ajo.

“Këto nuk ishin ato lloj bisedash që ishin menduar për kamerën. Jo gjithçka është. … Më lejohet të kem një lloj privatësie dhe të flas për emocionet me njerëzit. Unë bëj me nënën time, bëj me miqtë e tjerë.”

Lala Kent

Sa për Lala, që kur sezoni përfundoi dhe u publikuan lajmet për ndërprerjen e sezonit 12, ajo ka qenë relativisht e qetë për shfaqjen. Megjithatë, ajo kërkoi falje për komentet e kaluara për të “Jepu atyre Lala” podcast:

“Kam bërë komente në këtë podcast dhe jam i sigurt që ju kujtohet se nuk ishin të sjellshëm. Dhe mendoj se nuk është sekret që unë reagoj nga emocionet shumicën e kohës. Unë kam qenë gjithmonë i tillë. Më fut në shumë telashe. Më fut në ujë të nxehtë,” Kenti pranoi.

Katie Maloney

“Më ka bërë gjithashtu të kërkoj falje më shumë se çdokush. Dhe jo për shkak të dikujt tjetër, por sepse thjesht shoh diçka që nuk më pëlqen, dëgjoj diçka që nuk më pëlqen dhe shkoj për jugular sepse ndihem i lënduar.”

Lala reflektuar mbi realitetet e saj të dyfishta: “Ky ishte sezoni i parë në tetë vitet e mia të shfaqjes që realiteti im dhe realiteti im nuk mund të bashkëjetonin. Ata duhej të ishin aq të ndarë sa që nëse njëri prekte tjetrin, më nxirrte jashtë”, tha ajo.

Lala Kent

“Pra, ajo që dua të bëj tani është të përqendrohem në faktet e gjërave. Ndjenjat e mia nuk janë fakte. Por ajo që mund t’ju them është se kjo shfaqje bazohet në perspektivë. Ky është një fakt. Kasti do të ketë një perspektivë. Publiku do të ketë një perspektivë.”

Ajo përfundoi me mirënjohje: “Sepse kasti që ka një mendim na lejon të bëjmë një shfaqje, dhe publiku që ka një mendim na lejon të bëjmë një shfaqje. Kombinimi i këtyre dy gjërave ka lejuar ‘Rregullat e Vanderpompëspër të qenë një shfaqje e suksesshme për 11 vitet e fundit. Fakt. Unë dua që ju djema të dini se kjo shfaqje është diçka për të cilën jam jashtëzakonisht mirënjohës.”