Ylli i "RHOC" Jennifer Pedranti kërkon sanksione ligjore në betejën e çrregullt të divorcit me bashkëshortin e huaj!

Klea

Katie Maloney flet për mosmarrëveshjen me Brittany Cartwright!

Katie Maloney flet për mosmarrëveshjen me Brittany Cartwright!

Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11, Episodi 13, një bisedë e nxehtë mes Katie Maloney dhe Jax Tayloru shfaq në lidhje me thashethemet e Jax duke mashtruar Brittany Cartwright. Megjithatë, diskutimi zbuloi gjithashtu një burim tjetër tensioni, jo ndërmjet Katie dhe Jaxpor më tepër ndërmjet Katie dhe Brittany.

Jax mori përsipër të përballej Katie në emër të gruas së tij të atëhershme, duke treguar se dy gratë nuk ishin më shoqe. Kjo zbulesë ndezi diskutime të mëtejshme rreth marrëdhënieve të tensionuara ndërmjet Katie dhe Brittanyme të dyja palët duke u thelluar në çështjet themelore gjatë një episodi të mëvonshëm të Rregullat e Vanderpompës Pas Shfaqjes.

Jax Taylor

Në një episod të 23 prillit të serialit Rregullat e Vanderpump Pas shfaqjes Jax Taylor i akuzuar Katie Maloney të braktisjes Brittany Cartwright pas mungesës së tyre nga Stassi Shrëder dhe Beau Clark's Dasma 2020 në Itali. Jax pretendoi se e Katie mungesa e përgjigjes ndaj e Brittany Përpjekjet për të komunikuar e kishin lënduar thellë, duke pasur parasysh miqësinë e tyre të ngushtë. Ai sugjeroi atë e Katie sjellja ishte ose për shkak të besnikërisë së saj ndaj Stassi ose thjesht nga inati.

Katie mbrojti veprimet e saj në emisionin pas, duke shpjeguar situatën nga këndvështrimi i saj. Ajo tregoi se pavarësisht emocioneve fillestare dhe diskutimeve për martesën, Brittany u bë gjithnjë e më evazive për detajet e planifikimit. Katie përshkroi marrjen e një mesazhi të minutës së fundit nga Brittany duke pretenduar se nuk mund të merrnin pjesë për shkak të problemeve të pasaportës, gjë që Katie perceptohet si një varg justifikimesh. E zhgënjyer nga ajo që ajo e pa si pandershmëri, Katie shprehu zhgënjimin e saj: “Thjesht ndihem sikur kishte kaq shumë gënjeshtra dhe nuk më pëlqejnë gënjeshtra. I urrej gënjeshtrat, burrë. Si, asgjë më shumë se kaq. Kështu që unë jam sikur, ju e dini, kam nevojë për një pushim … dhe gjithashtu Jax Sapo ka qenë një budalla kaq keq për mua pa asnjë arsye.” Kjo deklaratë nxori në pah arsyet e distancimit të saj Brittanyduke e lidhur edhe me ankesat e saj me Jax's sjellje ndaj saj.

Brittany Cartwright

Jax Taylor sqaroi se ai dhe Brittany nuk po përpiqeshin qëllimisht të humbnin dasmën e Stassi Schroeder në Itali. Ai shpjegoi se plani ishte ndërprerë për shkak të problemeve të pasaportës për djalin e tyre, Cruz. “Nuk do të shkoja sepse djali im nuk kishte pasaportë. Menduam se do të merrnim pasaportën e përshpejtuar Cruznuk erdhi në kohë,” Jax rrëfente. Ai sugjeroi atë Brittany merrte pjesë me nënën e saj në vend të kësaj, por ndërlikime të mëtejshme lindën kur një mik i ngushtë i familjes ndërroi jetë, duke çuar në vendimin e tyre përfundimtar për të mos marrë pjesë. Pavaresisht kesaj, Jax përmendi se ai bëri një gjest financiar: “Unë u dhashë atyre 1000 dollarë”, duke treguar përpjekjen e tij për të treguar vullnet të mirë pavarësisht mungesës së tyre.

Jax gjithashtu adresoi keqpërdorimin e tij të situatës, duke pranuar gabimet e tij në komunikim dhe pasojat që pasuan.

“A e trajtova gabim? Absolutisht. E kam trajtuar krejtësisht gabim. Dhe unë kërkoj falje. Kam bërë një gabim”, ka deklaruar ai, duke shprehur keqardhjen për ngjarjen. Ai gjithashtu reflektoi për ndikimin në miqësitë e tyre, duke pyetur nëse ishte e justifikueshme ndërprerja e miqësive për këtë incident: “A është një arsye për të prishur dhe shkatërruar një miqësi të tërë? Unë nuk mendoj kështu. Nuk e di se çfarë mund të bëj tjetër.”

Jax Taylor

Katie Maloney shprehu synimin e saj fillestar për një pushim të përkohshëm nga Brittany Cartwright, i cili më vonë u ngurtësua në një vendim më të përhershëm për shkak të mungesës së perceptuar të mbështetjes gjatë një kohe vendimtare. Duke shpjeguar qëndrimin e saj ndaj Rregullat e Vanderpump Pas shfaqjes Katie ndarë, “Brittany më dërgoi një mesazh një herë [and] më pyeti se si po shkonte lëvizja, por kurrë nuk më kontrolloi, asnjëherë nuk më pyeti asgjë” gjatë divorcit të saj nga Tom Schwartz, duke e çuar atë në përfundimin, “Kështu që unë isha sikur, ju e dini, unë jam mirë me ju.”

Anasjelltas, Lala Kent theksoi se Brittany bëri një përpjekje për të arritur gjatë e Katie lëvizje, duke treguar një mospërputhje në pritjet dhe perceptimet midis miqve.

“Ajo tha Brittany nuk e ka shtrirë dorën dhe unë mendoj se ajo e zgjati dorën ndërsa ti po lëvizte dhe të pyeti nëse ke nevojë për ndihmë.” Lala shpjegohet. Më tej ajo komentoi për kompleksitetin e komunikimit me të Katie: “Ju nuk mund të vendosni se si, kur dhe çfarë thonë njerëzit kur arrijnë dorën. Kështu që ndonjëherë është e vështirë të matet Katie sepse ju jeni si, si t'i qasem kësaj? A duhet të shtrihem? Dhe nëse shtrihem, a është koha në rregull? A është në rregull ajo që thashë? Bëhet shumë frikësuese.”

Brittany Cartwright

Brittanyduke reflektuar mbi marrëdhënien e saj dikur të ngushtë me Katie, u ankua për distancën aktuale mes tyre, “Shumë frikësuese”, pranoi ajo, duke shtuar, “Ajo ishte zonja e nderit në dasmën time. Si, unë e dua shumë atë. Unë kam ende shumë dashuri për të. Por është çmenduri se si nuk flasim më.”