Katie Maloney e quan Scheana Shay Tracking 'Pushtim i privatësisë'

Klea

Katie Maloney e quan Scheana Shay Tracking 'Pushtim i privatësisë'

Katie Maloney ka pasur një sezon interesant 11 mbi rregullat e Vanderpump. Ndërsa kasti kryesor është kthyer kryesisht në sferën e viktimizimit të vetë-perceptuar të Tom Sandoval, Katie dhe Ariana Madix po japin një klasë master se si të zbatojnë kufijtë.

Ndërkohë, Detektiv Scheana Shay me sa duket është përgjegjës për vendndodhjen e kastit në çdo kohë. Në episodin e 26 marsit, bashkëshorti i Scheana-s, Brock Davies, foli me Katie-n për të fjetur me Max Boyens, një mik i Schwartz-it. Për shkak se Scheana gjurmon vendndodhjen e të gjithëve, ajo bëri që Katie të merrej me alumin e pushuar Pump Rules.

Duke u nisur, Katie ndan mendimet e saj mbi prirjen e Scheana për hetim privat dhe pyetjen e pashmangshme të pushtimit të privatësisë së saj.

Scheana Marie Jancan Shay Davies, PI

Ndërsa Katie mendon për pushtimin e privatësisë së saj, tani është koha e duhur për të pyetur – a ka gjurmuar Scheana edhe Sandoval dhe Rachel Leviss? Dua të them, nëse ajo është e mbyllur në vendndodhjen e të gjithëve, a nuk do të kishte qenë edhe Rachel në atë grup? A duhet ta quajmë SheSchu diçka më shumë si SheKnew?

Pavarësisht kësaj, Katie dëshiron të çlirohet nga lidhjet që e lidhin me telefonin e Scheana-s. Në episodin e javës së ardhshme, Katie dhe Ariana do të diskutojnë se si Scheana e ndërpreu bisedën e Katie me Max.

“Nuk më pëlqen ky pushtim i privatësisë që po ndodh përreth,” tha Katie. “Ndjehem sikur privatësia ime u pushtua përmes Scheana duke gjurmuar Max-in kështu,” shtoi ajo. Unë jam i prirur të pajtohem këtu. Me siguri dikush mund të hamendësojë se janë thashetheme të mira për shfaqjen, por lidhjet me Katie dhe Max nuk po prishin internetin.

Vendndodhja, vendndodhja, vendndodhja

Në një episod të mëparshëm, Scheana ndau aftësitë e saj të vrapimit. “Kam kontrolluar për të parë nëse miqtë e mi arritën në shtëpi të sigurt. Pashë vendndodhjen e tij dhe thashë: 'Oh, ndoshta ai e la Katie'.” Ariana vuri në dukje se Scheana gjithashtu ka vendndodhjen e saj.

“Ajo ka vendndodhjen time, por unë jam si, 'Sa vendndodhje të njerëzve ka ajo dhe a ulet vetëm në shtrat dhe i ndjek të gjithë,” pyeti Ariana. Um po, po ajo e bën.

Kuptova se ky sezon është i rënduar dhe dikush duhej të bënte diçka, por kjo nuk është mënyra. Supozohet të jetë një punë e madhe sepse Max dhe Schwartz janë miq, por duket se të gjithë i janë nënshtruar një rasti masiv amnezie dhe i harruar në mënyrë të përshtatshme Schwartzy nuk ishte shumë i dallueshëm se ku e vendosi gojën gjatë marrëdhënies së tij me Katie.

Sa i përket Schwartz-it, bekoje zemrën e tij, ai pati guximin të nënkuptonte se Katie ishte “në një mision” për të prishur shokun e tij në një lëvizje hakmarrjeje. Kjo do të kërkonte përpjekje dhe dyshoj se Katie dëshiron të bëjë ndonjë përpjekje ndaj ish-it të saj në këtë moment.

Vanderpump Rules transmetohet të martën Bravo në orën 20:00/ET.