Katie Maloney e pasigurt për të ardhmen e Vanderpump Rules: 'Weird Times'

Klea

Katie Maloney e pasigurt për të ardhmen e Vanderpump Rules: ‘Weird Times’

Rregullat e Vanderpompës është në një epokë të pasigurt pas atij ribashkimi dramatik të sezonit 11. Është e paqartë se kush, nëse dikush, do të kthehet. Bravo gjithashtu e vendosi shfaqjen në një pauzë të shkurtër për ta lënë dramën të marrë frymë përpara se të xhirohej sezoni 12. Megjithatë, fansat e rrjetit priren të bëhen pak nervozë kur dëgjojnë fjalën “pauzë” për shfaqjet e tyre të preferuara.

Katie Maloney ishte një nga yjet e paktë të Pump Rules që nuk e turpëruan veten në ribashkim. Katie e mbërthyer nga shoqja/partnerja e saj e biznesit Ariana Madix në të gjitha aspektet. Lala Kent dhe Scheana Shay nuk mund të thoshin të njëjtën gjë. Ndërsa fansat kanë shpenzuar shumë kohë duke pyetur veten për të ardhmen e VPR, me sa duket disa nga anëtarët e kastit po mendojnë të njëjtën gjë.

Katie është gati për një pushim

Katie së fundmi u shfaq në podcastin Not Skinny but Not Fat për të folur për të ardhmen e shfaqjes në të cilën ka qenë që nga fillimi. Ajo pranoi se nuk ka as ndonjë njohuri se çfarë po ndodh më pas nga pikëpamja e produksionit. “Askush nuk e bën këtë në këtë pikë,” tha Katie. “Është një kohë e çuditshme – e çuditshme.”

Pavarësisht pasigurisë, Katie është gati të ketë verën e saj të parë të mos xhirimeve në më shumë se një dekadë. “Është vërtet bukur të kesh kaq shumë kohë për t’u fokusuar në të [sandwich] blini, veçanërisht në fillim të të gjithave, dhe mbase bëni si një udhëtim – thjesht keni kohë, vërtet, “tha Katie. Ti shko vajze, shijoje ato pushime.

Katie beson se shumica e aktorëve të saj “ndihen mirë” duke marrë pak kohë. “Unë nuk do të shqetësohem derisa të jetë koha për t’u shqetësuar,” tha Katie për të ardhmen e VPR. “Dhe nuk duket se është koha për t’u shqetësuar.” Ndërsa disa fansa mund të mos pajtohen, është mirë të dëgjosh se Katie nuk shqetësohet për të bërë një pushim të vogël.