Katie Maloney dhe Tom Schwartz ndajnë momentin gjatë ribashkimit

Klea

Katie Maloney dhe Tom Schwartz ndajnë momentin gjatë ribashkimit

Marrëdhënia e ftohtë ndërmjet Rregullat e Vanderpompës yjet Katie Maloney dhe Tom Schwartz filloi të shkrihej pak gjatë sezonit 11. Ish-çifti ishte në gjendje të qeshnin kur Katie u lidh me mikun e mirë të Schwartz, Max Boyens. Por Schwartz e teproi me dorën e tij duke kërkuar një qëndrim për një natë…për të lëvizur nëpër telefonat e tyre në shtrat dhe për të ngrënë ushqim të padëshiruar.

Megjithatë, Schwartz më në fund e pranoi atë që kishte gabuar në martesën e tyre. Kur iu kërkua të përmendte tre gjëra që mund t'i kishte bërë më mirë, ai u përgjigj: “Lëreni që ajo të ndjejë ndjenjat e saj dhe t'i vërtetojë ato, përpara se të përpiqet t'i përballojë ato me logjikë. Mendoj të jem një dëgjues më i mirë. Mos u dehuni dhe mos dilni rregullisht me të huajt”, shtoi Schwartz. Dhe vlen të përmendet se ai ishte i vetmi anëtar i kastit të Pump Rules që uroi Katie dhe Ariana Madix për hapjen e shumëpritur të dyqanit të tyre të sanduiçëve, Something About Her.

Një moment i ëmbël mes ish-Bubbas

Sipas The Daily Dish, ka pasur një moment të paparë mes ish-çiftit që u transmetua në versionin e pacensuruar dhe të zgjeruar të pjesës së fundit të ribashkimit të sezonit 11. Ky version po transmetohet në Peacock. Prezantuesi Andy Cohen e pyeti Schwartzy-n nëse Katie ishte “ajo që u largua?”

Ai u përgjigj: “Jo, jam plotësisht i qetë me vendimin tonë për t'u ndarë. Nuk do të thotë që herë pas here nuk qaj”, tha ai mes lotësh. “Dhe më mungoni.” Katie gjithashtu u emocionua, duke u përgjigjur, “Aw”.

“Ishte vendimi i duhur, por ende më pëlqejnë momentet më të mira që kemi pasur së bashku. Kishim 13 vjet. Unë nuk e shoh atë si një dështim”, tha Schwartz. “Kam pasur shumë momente të mrekullueshme me ty, Katie, dhe unë ende të dua. Por ishte vendimi i duhur për t'u ndarë.”

Katie pati një përgjigje po aq të butë. “Nuk e shoh aspak si kohë të humbur apo të marrë nga unë. Ishte më e mira”, tha ajo. Ku është krangulli im kur kam nevojë për të?

Ju mund të transmetoni rregullat e Vanderpump në Peacock.