Katie Maloney

Klea

Katie Maloney dhe Dayna Kathan kritikojnë Tom Sandoval dhe Jax Taylor për “gënjeshtër” në Watch What Happens Live!

Katie Maloney kritikon Tom Sandoval dhe Jax Taylor për “gënjyer” në Watch What Happens Live!

Katie Maloney i hodhi hije Tom Sandoval dhe Jax Taylor pas paraqitjes së tyre në “Shikoni çfarë ndodh drejtpërdrejt,” duke i akuzuar ata se “gënjyen”.

Gjatë shfaqjes, Tom diskutoi pasojat nga ndarja e tij me të Ariana Madixe Katie mik i ngushtë dhe më shumë. Jaxi cili është përplasur edhe me Katie pasi ajo e akuzoi atë Rregullat e Vanderpompës për tradhtinë e gruas së tij Brittany Cartwright, ishte në mbrojtje. Si përgjigje, Katie shkoi në Historitë e saj në Instagram, ku ajo dhe pritësi i podcast-it Dayna Kathan shikuan intervistën.

Katie Maloney

“Gënjeshtar!” Dayna thirri në kamerë, e ndjekur nga: “Gënjeshtarët!”

“Këta burra thjesht gënjejnë,” Katie dakord. “Ne po shikojmë”Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt,' në rast se po pyesni veten.”

“A e ka ndokush tjetër dridhjen?” Dayna pyeti. “Unë kam dridhjen!”

Katie Maloney

Në të njëjtin episod të Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejtpyeti një shikues Jax për marrëdhënien e tij aktuale me Lala Kentit ish, Randall Emmett. “Kur ka qenë hera e fundit që keni folur me te Lales psh Randall? Meqenëse të dy ishit të trashë si hajdutët, – pyeti telefonuesi. Jax u përgjigj me zhgënjim të dukshëm, “Ai djalë. Nuk mund të mendoj për një pleh më të madh në botë se ai djalë. Gjërat që i ka bërë Lalës… gjërat që i ka kaluar. Gjërat që ai më ka vënë mua.”

Jax vazhdoi, duke shpjeguar statusin aktual të marrëdhënies së tyre, “Nuk kam folur me të. Ai nuk do t'i kthejë telefonatat e mia. Ai (ende) më ka borxh para.”

Jax Taylor

Gjatë paraqitjes së tij, Jax diskutoi ndarjen e tij nga Brittany, duke përmendur “komunikimin” si një çështje kryesore. “Derisa ta rregulloj veten ose të arrij atje ku dua të jem, nuk mund të jem i mirë për të,” u shpreh ai. Pavarësisht ndarjes së tyre, ata vazhdojnë të jenë bashkë prindër djalin e tyre, duke koordinuar takimet e lojërave, mësimet e notit dhe lojërat e futbollit, por “Ne thjesht nuk po flemë në të njëjtin shtrat.” Jax të zbuluara.

“Ka një listë të gjatë gjërash (të gabuara me mua) me të cilat unë jam duke u përpjekur të marr ndihmë (me)”, shtoi ai. “Unë me të vërtetë kam nevojë për shumë ndihmë. Unë po.” Jax zbuloi sfidat me të cilat po përballet, duke përfshirë betejat e shëndetit mendor dhe presionet e Covid, humbjen e një pune (Rregullat e Vanderpompës), dhe prindërimi i ri, të gjitha këto e kanë shtuar stresin e tij.

Jax Taylor

Ndërkohë, Tom SandovaDiskutova lidhjen e tij të re gjatë emisionit. Kur u pyet nga Andy Cohen nëse viti i tij i kaluar ndikoi në vendimin e saj për të dalë me të, Victoria, Sandoval's e dashura e re, u përgjigj: “Epo, nuk e kam parë kurrë shfaqjen. Unë zgjedh ta mbaj në atë mënyrë.”

Andy hetoi më tej për afatin kohor të marrëdhënies së tyre, për të cilën Sandoval vlerësoi, “Nuk e di, ndoshta 3, 4 muaj afërsisht”, ndërsa Victoria dukej e pasigurt.

Tom Sandoval

Andi la të kuptohet për më shumë detaje në vijim, duke treguar Sandoval“Të nxehem në ribashkim për marrëdhënien me të Victoria.”

Victoria ka unfollowed Sandoval që kur ai është në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt dhe shkoi në privat kur shpërthyen thashethemet për takime.