Katie Maloney dhe Ariana Madix kanë 'të gjitha lejet' për të hapur më në fund diçka rreth saj

Klea

Katie Maloney dhe Ariana Madix kanë ‘të gjitha lejet’ për të hapur më në fund diçka rreth saj

A është e vërtetë? A mund të jetë më në fund gjithçka duke ndodhur për Katie Maloney dhe Ariana Madix? Yjet e Vanderpump Rules janë përpjekur të futen në industrinë e shërbimeve ushqimore, por udhëtimi ka qenë i gjatë.

Sezonin e kaluar Katie dhe Ariana hodhën në treg dyqanin e tyre të ri të sanduiçëve, Something About Her. Ishte i destinuar të ishte vendi i ri i WeHo për të qenë me dekor të frymëzuar nga filma që ndoshta ju bëjnë të qani. Falë shtetit të Kalifornisë dhe PERMITS, ka pasur një vonesë të madhe në hapje. Tani Katie thotë se dokumentet kanë përfunduar dhe biznesi është gati për të filluar.

Bëhuni gati për sanduiçe, kundërshtues!

Në një episod të Nikki dhe Brie Bella Podkasti i Garcias, The Nikki & Brie Show (pauzë për të thënë, nuk e kisha idenë se kishin një podcast), Katie dha disa lajme të mira. Ajo i njeh teoritë misterioze që disa njerëz kishin në lidhje me pauzën në hapje, por në të vërtetë ishte e gjitha për makarona lejet.

“Unë mendoj se njerëzit me të vërtetë, sinqerisht mendojnë se kjo është si një lloj teorie konspiracioni kur ne kemi thënë kaq shumë herë se si, ne kemi qenë me të vërtetë në mëshirën e këtyre agjencive të ndryshme dhe njerëzve që caktojnë ose japin këto leje, – filloi Katie.

“Dhe është e vështirë sepse sidomos në Hollywood Perëndimor. Ata nuk funksionojnë në të njëjtën mënyrë si Los Angeles-i i madh. Dhe në momentin që ju merrni dikë që të dalë dhe të bëjë inspektimin që ju nevojitet, i cili ndonjëherë zgjat me javë…” shpjegoi ajo.

“Nëse ka ndonjë lloj riparimi ose ndryshimi që ju nevojitet, atëherë kjo kërkon një periudhë kohe dhe ju duhet t’i bëni ato të kthehen,” vuri në dukje Katie. Ajo gjithashtu tregoi se kishte shumë çështje që u përballën me hapjen “origjinale”. Katie shtoi, “Nuk ka kaluar as një vit që kur ne në fakt filluam punën në pronë.”

“Drita në fund të tunelit…”

Ajo vazhdoi, “Ne e fituam atë. Ne morëm rrugën e qirasë para se të ishim të përgatitur. Por ne nuk donim ta linim, kështu që duket sikur kemi punuar në këtë për shumë më gjatë sesa kemi teknikisht.”

Tani të gjithë mund të vendosen sepse lejet kanë ardhur. “Ne thjesht na duheshin të gjitha ato kopje fizike përpara se të dilnin dhe të bënin kalimin e fundit që na nevojitet”, tha Katie.

“Unë mund të shoh dritën në fund të tunelit dhe duhet të kem durim. Thjesht duhej të kishim durim. Dhe si të rrokulliset me grushtet dhe ashtu si, merri gjërat ashtu siç vijnë dhe thjesht bëji atë,” vuri në dukje Katie.

“Sepse ju doni të siguroheni që po bëni gjithçka që kërkohet nga ju. Nuk dëshiron të gjobitesh. Ju nuk dëshironi të kaloni të gjitha këto vetëm për ta mbyllur. Do të ishte e tmerrshme.”

“Nuk është e lehtë, por ne jemi shumë të emocionuar. Do të jetë shumë mirë,” përfundoi pronari i ri i biznesit.

Rregullat e Vanderpump vazhdojnë me sezonin 11 çdo të martë në 20:00/ET në Bravo.