Katie Flood nga Winter House dhe Malia White shpjegojnë marrëdhënien

Klea

Katie Flood nga Winter House dhe Malia White shpjegojnë marrëdhënien

Malia e Bardhë dhe Katie Flood u takuan si bashkë-yje në Sezonin 6 të Below Deck Mediterranean. Si shef merak dhe bosun, shefi b*tches kishte shumë të përbashkëta dhe shpejt krijoi një miqësi të fortë. Ata kanë qenë të pandashëm që nga mbyllja e prodhimit.

Producentët Bravo vendosën ta përfshijnë dyshen në Shtëpia e dimrit Kasti i sezonit 3, i cili përfshin Brian Benni nga Family Karma dhe Tom Schwartz nga Vanderpump Rules. Të dashur për festa, të mrekullueshme dhe aktive, Malia dhe Katie janë shtesa të shkëlqyera në grup. Dhe është interesante që ata në dukje erdhën si një marrëveshje dy-për-një. Pyetja është, cila është puna me miqësinë e tyre?

“Është padyshim një bashkë-vartësi,” tha Katie

Foto nga Gotham/GC Images nëpërmjet Getty Images

Sezoni 3 i Winter House u shfaq premierë më 24 tetor. Gjithçka kishte të bënte me prezantimin dhe njohjen e njëri-tjetrit nga aktorët, me shpresën se do të fluturonin shkëndijat.

Ndërsa Katie dhe Malia u ulën në rrëfim së bashku, një producent u kërkoi atyre që: “Tregoni [her] për marrëdhënien tuaj.”

Malia tha me shaka, “Kjo është një fjalë e mirë, marrëdhënie. Sepse në thelb kjo është ajo në të cilën jemi.”

Homologu i saj vendas nga Zelanda e Re u përgjigj: “Po, është padyshim një bashkëvartësi në këtë pikë.”

Jo vetëm që Katie dhe Malia jetojnë së bashku, por ata “punojnë së bashku” në të njëjtën anije. Që nga ditët e saj në Mesdheun Poshtë Deck, Malia është graduar oficere.

“Ne ndajmë një zyrë, ne ndajmë një kabinë,” shpjegoi ajo. “Kur nuk jemi në varkë, jetojmë në një apartament. Për shembull, ne po takohemi pa seks.”

Edhe vajzat udhëtojnë së bashku dhe kanë një prani të lakmueshme në Instagram. Katie dhe Malia bashkëpunojnë në një podcast të quajtur Thirty, Flirty, & Flying.

Sigurisht që do të jetë interesante t’i shohësh në një mjedis tjetër në Winter House. Dhe të dyja zonjat janë në kërkim të një lidhjeje. Malia tashmë ka sytë për Kory Keefer, i cili minimizoi marrëdhënien e tij me Sam Feher në premierën e sezonit. Është e qartë se kjo nuk do të përfundojë pa konflikt.

Ndiqi sezonin 3 të Winter House të martën në orën 9/8c në Bravo.