Kathy Swarts hedh hije tek Golden Bachelor's Gerry Turner dhe Theresa Nist

Klea

Kathy Swarts hedh hije tek Golden Bachelor's Gerry Turner dhe Theresa Nist

Bachelor i Artë të divorcuarit nuk mund të pushojnë. Çdo ditë, dikush po komenton për ndarjen mes tyre Gerry Turner dhe Theresa Nist. Keni fansa që kritikojnë romancën e tyre jetëshkurtër. Alumet e Kombit Bachelor po rrotullojnë teori konspirative duke u përpjekur të kuptojnë se çfarë çoi në të vërtetë në ndarje. Është një rrëmujë, dhe tani ish-konkurrent i Golden Bachelor Kathy Swarts i ka hedhur dy cent.

Beqarja 70-vjeçare ka bërë një intervistë për People, ku ka folur nëse do të regjistrohej apo jo për të qenë “The Golden Bachelorette”. Ajo tha se do të ishte jashtë për shfaqjen, por ka një paralajmërim. Ajo dëshiron të kalojë Theresa dhe Gerry.

I pjekur nga Kathy

“Unë do të bëja dasmën televizive,” tha Kathy. “Unë vetëm mendoj për mua, do të doja të isha e fejuar më gjatë.”

Pavarësisht hijes së lehtë, Kathy nuk kishte asgjë tjetër veç urimeve të ngrohta për Gerry dhe Theresa në mes të ndarjes së tyre. Ajo ndihej e sigurt se të dy do të ngriheshin në këmbë pas këtij lemza. Ajo tha: “Jeta vazhdon”.

Me këtë në mendje, Kathy e bëri shumë të qartë se ajo do të ishte e hapur për një tjetër goditje ndaj dashurisë televizive të realitetit. Kur fantazonte për një rikthim të mundshëm për Golden Bachelorette, ajo bëri shaka se mund të ishte e vështirë për ABC të gjente djem të denjë për dashurinë e saj. Kathy tha se ajo ka disa standarde mjaft të larta dhe një mënyrë jetese që mund të jetë e vështirë të përputhet.

“Unë do të isha Bachelorette e Artë, por jam një person jashtëzakonisht aktiv, aventurier dhe mendoj se ata do ta kishin të vështirë të gjenin 20 djem të çuditshëm që mund të vazhdonin me mua,” tha Kathy.

Nëse Kathy do të ketë apo jo një shans për të gjetur përsëri dashurinë në TV realitet, është ende e hapur. ABC nuk ka dhënë asnjë detaj rreth The Golden Bachelorette, përveç se është në punë. Pavarësisht nëse Kathy zgjidhet, ajo tha se do të jetë e sintonizuar për të parë për argëtimin e saj. Plus, ajo do të presë në mënjanë gati për çdo mashkull të mbetur.

“I dua të gjitha refuzimet,” tha Kathy me shaka. “Unë jam i gatshëm të kaloj sekonda të ngadalta.”