Kathy mendon se Kyle dhe Mauricio kanë pasur probleme prej vitesh

Klea

Kathy mendon se Kyle dhe Mauricio kanë pasur probleme prej vitesh

Kathy Hilton po shfaqet me të vërtetë në ribashkimin e Sezonit 13 të Real Housewives të Beverly Hills për të nxitur telashe. Ajo as nuk ka filmuar një skenë gjatë gjithë sezonit, por duhet t’i jetë thënë se ishte pak e përgjumur dhe kishte nevojë për një marrëzi. Keti po kthehet për t’u përballur me disa punë të papërfunduara nga viti i kaluar. Kryesisht, ajo është atje për të trazuar emocionet me motrën e saj Kyle Richards.

Kyle nuk ka pasur një sezon të lehtë të RHOBH. Kryesisht, kjo është për shkak të problemeve në martesën e saj të gjatë me Mauricio Umansky. Ka ende shumë më tepër pyetje sesa përgjigje kur bëhet fjalë për ndarjen e Kyle dhe Mauricio. Por sipas një vrojtimi nga Pjesa 3 e ribashkimit të RHOBH, Kathy po vjen për të sqaruar disa gjëra.

Keti nuk po qëndron në heshtje

Kathy u shfaq në film gjatë pjesës 2 të ribashkimit të RHOBH, por nuk u fut në skenë. Ndërsa ajo po shkëlqente prapa skenave, ajo dha një pasqyrë të psikikës së Kyle duke shkuar në ribashkim.

Kathy nuk humbi kohë duke u nisur nga thashethemet për ndarjen me skuadrën e saj glam. Personalisht, më gudulisi kur dëgjova që ajo e quante Mauricio “Maurice” a la Kim Richards, por kjo ishte larg nga citati më tronditës. “Kyle, ajo nuk është një person kompulsiv. Ajo jo vetëm që kërcen dhe merr një vendim”, tha Kathy. “Dhe Kyle nuk e vendosi këtë në tre muaj.” Mendon se Kyle nuk do të jetë i lumtur që Kathy të ngatërrohet me kronologjinë e saj të kuruar me kujdes.

Zonja Hilton vazhdoi të vlerësojë se sa kohë mendon se Kyle ka menduar të largohet nga martesa e saj. “Sipas mendimit tim, ndoshta tre ose katër vitet e fundit,” tha Kathy. “Unë nuk duhet ta them këtë, por e bëra.” Hej, Lisa Rinna, kjo është se si duket vërtet zotërimi i saj.

Pavarësisht rrugës së vështirë këtë sezon, Keti mendon se ribashkimi mund të jetë “i mirë dhe shërues” për motrën e saj. Nuk ka asnjë fjalë nëse Kyle pajtohet që procesi ka qenë duke u shëruar, por Kathy gjithmonë do ta ndajë mendimin e saj me zë të lartë dhe qartë.

Ribashkimi i Sezonit 13 të Real Housewives of Beverly Hills përfundon me Pjesën 3 të mërkurën, 13 mars në 8/7c në Bravo.