Kathy Hilton with Paris Hilton and baby Phoenix

Klea

Kathy Hilton nuk ishte ‘i çmendur’ Nipi Phoenix u mbajt sekret

Real Housewives of Beverly Hills alum Kathy Hilton’s nuk ‘i çmendur’ për të qenë gjyshe. Vajza Paris Hilton dhe bashkëshorti i saj Carter Reum mirëpritën foshnjën Phoenix Barron në janar 2023 nëpërmjet një gruaje surrogate. Kur më në fund ndanë lajmin e lumtur me familjen e saj tetë ditë më vonë, Kathy nuk mund të ishte më e emocionuar.

“Isha kaq e emocionuar dhe kaq e tronditur”, thotë ajo tani. “Në një botë të përsosur, a do të kisha dashur të isha pjesë e udhëtimit? Po. Por ajo tha: “Mami, nëse je në spital, njerëzit do të të njohin.”

“Kur keni një zëvendësues, duhet të jeni të kujdesshëm edhe për privatësinë e tyre”, tha Kathy për PEOPLE. “Kështu që e kuptoj plotësisht. Unë e kuptoj plotësisht. Paris është një grua e rritur, dhe unë e kam thënë këtë, kjo është ajo dhe Carter. Ky është vendimi i tyre.”

Oops! E bënë sërish

Pasi Phoenix ishte këtu, Paris dhe Carter filluan të bënin plane për fëmijën numër dy. Ata jo vetëm që donin që djali i tyre të kishte një vëlla, por edhe një motër. Familja e tyre nuk do të ishte e plotë derisa të kishin një princ të vogël DHE një princeshë.

Në Ditën e Falenderimeve, çifti surprizoi sërish familjen e tyre. Pasi Carter mblodhi të gjithë në dhomën e ndenjes, Paris hyri brenda “duke mbajtur me vete një batanije rozë [London]dhe të gjithë janë ulur aty si, ‘Çfarë?!’”

Pasi e mbajti të fshehtë lindjen e Phoenix edhe nga nëna e saj, shpjegoi Paris. “Ndjehem sikur jeta ime ka qenë kaq publike”, i tha ajo Kathy-t. “Unë thjesht nuk doja që mediat dhe njerëzit të flisnin për djalin tim para se të lindte. Më vjen keq që nuk ju thashë më parë, por ky është fëmija im.”

Por Keti ishte shumë e emocionuar dhe e lumtur për t’u mërzitur. “Jam thjesht … e bekuar që kam një nip të bukur dhe një mbesë të bukur,” tha Keti. “Do të kisha dashur të isha pjesë e gjithë kësaj, por e dini çfarë? Nuk është puna ime e mallkuar. Më duhet të qëndroj në korsinë time.”

Paris in Love është i disponueshëm për t’u transmetuar në Peacock.